kao grom iz vedra neba

Glumica izgovorila sudbonosno 'da': Srce Sofije Rajović 'ukrao' misteriozni muškarac

Autor:

21.02.2022 23:00

Foto:

Foto:

Diskretno, daleko od očiju javnosti, glumica Sofija Rajović udala se za dugogodišnjeg partnera, čiji identitet ne želi da otkrije, a zbog treme koja ju je savladala pred matičarem, potpisala se mešajući ćirilicu i latinicu



Kao grom iz vedra neba odjeknula je vest da se glumica Sofija Rajović (34) udala. Tim pre jer svoj privatni život drži podalje od javnosti pa mediji nisu znali da je u ozbiljnoj emotivnoj vezi. U intervjuu za Gloriju ističe da ne želi da otkrije identitet svog partnera.

- Moj suprug i ja želimo da on ne bude izložen javnosti jer se ne bavi javnim poslom. Najbitnije je da sam napravila pravi izbor i da sam presrećna. On je čovek koji me vrlo dobro poznaje, a ono što je takođe važno jeste da smo jedno drugo prihvatili sa svim našim vrlinama i manama i da se jako dobro razumemo.

Pročitajte Sofija Rajović napunila 33 godine: Evo šta je glumica poželela sebi za rođendan! (foto)

Peđa Luković

 

Sofija i njen izabranik već duže su u emotivnoj vezi i, kako nam glumica otkriva, on je želeo da je zaprosi na originalan, savršen način.

- Ali korona nas je poremetila tako da je sve na kraju ispalo spontano. Što bi rekli ljudi: napravi plan da ti se Bog nasmeje.

Ostatak intervjua pročitajte u aktuelnom izdanju magazina Gloria!

magazin Gloria

 

 

Komentari. (0)

Loading