I ona se podvrgla estetskim korekcijama? Didi Janković otkrila istinu o svom izgledu

Autor:

20.02.2022 16:00

Foto:

Foto:

Izgled Didi Janković oduvek je bio interesantna tema medijima u regionu



Samoproklamovana svetska muzička zvezda Dijana Didi Janković još jedna je u nizu javnih ličnosti koja je bez dlake na jeziku govorila o estetskim korekcijama. Kako je ovaj trend sve učestaliji, mediji u regionu sve češće pojedine javne ličnosti povezuju s korekcijama, a jedna od njih bila je i Didi.

Povod za pomenute napise bila je fotka koja se nedavno pojavila na društvenim mrežama, a koja navodno prikazuje Didi pre i posle korekcija, no pevačica je oštro demantovala mogućnost bilo kakvih korekcija.

Pročitajte Didi Janković preterala? Pevačica 'outfitom' iznenadila sve, da li joj pristaje?

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DIDI J (@didijofficial)

 

- To me je mnogo povredilo, jer je neko očigledno koristio fotošop pa mi povećao nos i bitno izmenio lice. Ja nikada nisam radila ni jednu plastičnu operaciju na licu ni na telu, a već 15 godina imam istu kilažu. Ne znam ko je imao zlu nameru i šta je s tom fotografijom želeo da postigne, ali svakako sledi tužba - najavaila je pevačica, a prenosi IDJ.

O daljim planovima kada je izgled Didi Janković u pitanju pevačica je istakla sledeće:

- Zadovoljna sam svojim izgledom. Ne dolazi u obzir da idem po nož, jer ja volim da negujem svoj prirodni izgled i mnogo ulažem u maske, tretmane, kreme... Mislim da bi žene trebalo više da neguju, a manje da se operišu.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading