Bili su prijatelji, a onda se zaljubio u njegovu ćerku: Evo u kakvom su odnosu Petar Grašo i Tonči Huljić

Autor:

14.02.2022 21:00

Foto:

Foto:

Od kako je Petar Grašo u vezi sa 14 godina mlađom Hanom Huljić, ćerkom svog dugogodišnjeg prijatelja, javnost ne prestaje da se pita da li je to prijateljstvo ono što je bilo



Vest da je Petar Grašo, samo nekoliko meseci nakon raskida sa Danijelom Martinović, otpočeo romansu sa 14 godina mlađom ćerkom prijatelja Tončija Huljića, Hanom, mnoge je iznenadila.

Ova ljubavna priča posve je bila neočekivana, budući da je pevač buduču suprugu poznavao od kada je bila dete i gledao je kako raste. S porodicom Huljić oduvek je u bliskim odnosima, a sa Tončijem ima i plodnu dugogodišnju saradnju.

Pročitajte i Kod Petra Graša stižu rode - Ne razmišljaju o venčanju

Instagram

 

Ipak mnogi su se zapitali kako je ova iznenadna veza, koja će uskoro iznedriti i novi život, prihvaćena od Hanine porodice.

Grašo, koji se svojski trudi da očuva privatnost, te daje šture informacije na ovu temu, odgovorio je na pitanje o svom odnosu sa Tončijem.

Pročitajte i Petar Grašo i Danijela Martinović stavili tačku na 24 godine dugu ljubav!

Instagram

 

- Tonči i ja smo uvijek jedan drugom bili na raspolaganju, od prvog trenutka, i prijateljski i privatno i poslovno. Uvijek smo bili obitelj, a sad smo nekako i formalno, pravno obitelj. Obožavam tu familiju, zaista, oduvijek, i oni se vrlo dobro slažu s mojom obitelji. Živimo kao svi normalni ljudi. Šalimo se, zezamo, smijemo. Uživamo raditi glazbu i strašno sam sretan što imamo tu sjajnu sinergiju i što kad radimo, zajedno s Vjekoslavom, događaju se ti veliki hitovi - ispričao je u "Premijeri Vikend Specijal", te oterao svaku sumnju u narušene odnose.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading