Mirka Vasiljević surovo iskrena: Vujadin je tipičan Balkanac

Autor:

14.02.2022 19:15

Foto:

Foto:

Dok na Kipru podiže četvoromesečnu bebu Aniku, glumica Mirka Vasiljević brine i o troje starije dece koje je dobila sa partnerom, fudbalerom Vujadinom Savićem, i ističe da je za vreme korone naučila da ne pravi planove



Glumici Mirki Vasiljević (31), koja sa partnerom Vujadinom Savićem (31), fudbalerom Apoela iz Nikozije, već duže živi na Kipru, dan je kratak da uradi sve. Uz obaveze oko sinova Andreja (10) i Mihajla (7) i kćerke Adrijane (8), fokusirana je na četvoromesečnu bebu Aniku koju je rodila krajem oktobra. Dok u jutarnjim satima razgovaramo, ona prepovija bebu, javlja se na interfon, hrani psa Badija i užurbano započinje dan.

Pročitajte i Vujadin Savić i Adrijana - Kako izgleda kad se ćerka naljuti na tatu

Foto: Boris Krejić

 

- Svako dete je nova radost za mene. Andreja sam rodila sa 20 godina, a ovo dvoje su došli zaredom. Vujadin i ja smo bili mladi, životno neiskusni, emotivno nedovoljno zreli. Posle sedam godina poželela sam da opet osetim miris bebe i da dobijem još jednu devojčicu, da svako ima i brata i sestru, za igru, izlazak, rame za plakanje. Sada, sa 30 godina, sa Anikom sam iskusnija. Klinci pomažu, hrane je, spremaju za kupanje, paze.

Balkanska pravila

Sa četvoro dece tempo života je dinamičan i tek vikendom stigne da se odmori.

Pročitajte i Mirka Vasiljević - porođaj je nešto najlepše, nešto što se pamti čitavog život

Foto: Boris Krejić

 

- Živim isprogramirano, dan mi proleti, ali tako je s decom u ovom uzrastu. Ima dana kada sve ide glatko, kad sam puna volje i energije. Ima i težih, kada se osećam bezvoljno. Tada se pitam zašto sam sebi zadala toliko obaveza. Međutim, sebe ne zaboravljam.

Ne žali se čak i ako nije sve onako kako je zamislila.

- Kad podvučem crtu, volja, želja, ljubav i pozitivna energija pomažu mi da sve stignem i budem pobednik dana. Korona me je naučila da ne planiram unapred. Važno je da smo zajedno i zdravi, a sve ostalo je trivijalno i nebitno.

Pročitajte i Mirka Vasiljević poručila - Vujadin će biti na gubitku ako me prevari, ne ja!

Foto: Boris Krejić

 

U maratonu dnevnih obaveza Vujadin joj pomaže.

- On je tipični Balkanac koji poslove deli na muške i ženske. Odrastali smo zajedno i znam koliko može. Isto to on zna za mene, što je možda bila moja greška na početku veze jer sam pokazala šta sve mogu sama. Razgovorom sve rešavamo. Kaže mi: “Samo reci šta treba, tu sam” i uradi sve. Kada smo u inostranstvu, trudim se da mu dozvolim da ima mir jer mi živimo od njegovog sporta. On ima teret izdržavanja svih nas, da mora da bude zdrav kako bi bio na terenu, jer je to bitno za profesionalni fudbal.

Priznaje da naiđu trenuci kada klone i tada zatraži podršku svojih iz Beograda.

Ceo tekst pročitajte u novoj Gloriji!
Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading