Damski: Kako je Sara Jo odgovorila na prozivke Ace Lukasa

Autor:

14.02.2022 18:30

Foto:

Foto:

Evrovizija ove godine izaziva veliku groznicu kod potencijalnih predstavnika sa srpske estrade



Mnogi su već izabrali svoje favorite, a jedno od najvećih iznenađenja je to što će se na plasmanu za prestižno takmičenje pojaviti i folk zvezda Aca Lukas.

On je prilično optimističan i uveren da će biti odabran da predstavi našu zemlju, kao i da će nam na ovogodišnoj Evroviziji doneti slavu.

Pročitajte i Aca Lukas o izazovima roditeljstva - Važno je da s decom nema tabu tema

Ata Images

 

U tom ključu, razdražljivo je govorio o svojoj koleginici i konkurentkinji Sari Jo, za koju smatra da nema šanse, i da, uostalom, ni ne zna ko je ona.

Kada su je novinari upitali da prokomentariše pevačevu izjavu, Sara je elegantno odgovorila:

- Upoznaćemo se, ako nismo imali prilike do sad, ako nije upoznat sa mojim radom, biće mi drago da se upoznamo - međutim, ona se nije tu zaustavila, već je iznela i mišljenje o kolegi i, čini se, spustila loptu i pre nego što se prašina slegla.

Pročitajte i Novi muškarac u životu Sare Jo - Povezuje ih zajednička strast

Ata Images

 

- Mislim da je on ozbiljna veličina, muzičar koji uspeva toliko godina da zadrži svoju pobliku ne samo zbog svog talenta, već i vrlo specifične emocije koju nosi u sebi i sa kojim se posistovećuju ljudi - rekla je Sara Jo, te odgovorila na pitanje ko od njih dvoje ima veću šansu da pobedi.

- Pa, videćemo ko je bolje spremio nastup. Naravno da je fokus prvobitno na pesmi, ali verujem da je bitan faktor i vizuelni identitet - rekla je Sara Jo, preneo Kurir.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading