Najskuplji srpski fudbaler: Želja za pobedom je deo mog karaktera

Autor:

08.02.2022 16:00

Foto:

Foto:

Najskuplji srpski fudbaler Dušan Vlahović, koji je prošle nedelje prešao iz Fjorentine u Juventus za 75 miliona evra, u intervjuu Gloriji objašnjava da u budućnosti namerava da bude skroman, vredan i odgovoran, uveren kako su to preduslovi za uspeh



Ponosan sam i srećan što sam u Juventusu. To je slavan klub, jedan od najvećih u Italiji. Daću sve od sebe za tim. Zahvalnost dugujem i Fjorentini, onima koji su radili sa mnom, saigračima, menadžerima, trenerima, celoj Firenci i navijačima koji su me podržali, u dobru i zlu, kaže u ekskluzivnom intervjuu za Gloriju najskuplji srpski fudbaler, 22-godišnji Dušan Vlahović.

Pročitajte i Dušan Vlahović nakon napisa o ljubavi s pevačicom objavio fotografiju s misterioznom devojkom? (foto)

Foto: Guliver Getty Images

 

Napadač fudbalske reprezentacije Srbije je na svoj rođendan, 28. januara, potpisao ugovor do leta 2026. godine sa Juventusom, najuspešnijim italijanskim klubom i jednim od velikana evropskog fudbala. Za njegov transfer “stara dama” platila je Fjorentini 75 miliona evra, čime je nekadašnji igrač Partizana postao najskuplji srpski fudbaler, srušivši rekord Luke Jovića koga je madridski Real platio Ajntrahtu 63 miliona evra.

Talentovani fudbaler istakao je da nije oklevao u odluci.

Pročitajte i Da li će Dušan Vlahović uspeti što nijedan srpski fudbaler nije

 

Foto: Guliver Getty Images

 

 

- Izbor Juventusa je bio lak. Mi delimo istu filozofiju, želju da se nikad ne odustaje, čak i kada je teško, kao i želju za pobedom. To je deo mog karaktera, i što volim da kažem, Juventus i ja imamo sličan DNK. Moj cilj je da se uklopim u planove trenera što pre, da stvorim prijateljski i familijaran odnos sa saigračima i ljudima koji rade u klubu. Mislim da je to ključ uspešne saradnje.

Na dresu će nositi broj 7, koji je ne tako davno pripadao slavnom Kristijanu Ronaldu, sa kojim se izjednačio po broju postignutih golova (33) u jednoj takmičarskoj sezoni u italijanskoj Seriji A.

- Znam težinu tog dresa i tog broja, ali smatram da je svaki dres Juventusa težak. Računaće se rad na terenu, a ne broj na leđima. Debi u Ligi šampiona biće posebna emocija. Biću spreman kad me trener pozove.

Ceo intervju pročitajte u novoj Gloriji!

Gloria magazin

 

Komentari. (0)

Loading