Zbog Jami su muškarci gubili razum: Ovo je njena ćerka Lea

Autor:

08.02.2022 14:27

Foto:

Foto:

Iako se povukla sa muzičke scene, hitovi prevačice Jasne Milenković Jami (51), poput “Čokolada”, “Šibica”, “Šta tražiš ti u srcu mom” i “One stvari”, i dalje su slušani i imaju više miliona pregleda na jutjubu



Pričalo se i pisalo se svašta o njenom ljubavnom životu. Mada nikada nije potvrdila da je među njima bilo nečega, s njom su dovođeni u vezu moćni muškarci, pored ostalih, Predrag Danilović i Milo Đukanović. Uprkos nekadašnjoj slavi, Jami smatra dvadesetogodišnju kćerku Leu svojim najvećim životnim uspehom.

Pročitajte i NIKO OVOLIKO NE LIČI - Ćerka Jasne Milenković Jami je kopija svoje majke (FOTO)

Foto: Jakov Simović

 

- Odlučila sam da je odgajam sama i vrlo sam ponosna na to. Mi, žene, često nismo ni svesne koliko smo jake i hrabre dok ne uđemo u vatru. Lei nije bilo jednostavno, nosila je i moj teret, morala je mnogo više da radi na sebi i dokazuje se nego druga deca. Drago mi je što sam joj prenela snagu, što je shvatila da je život borba i da što pre treba da se uhvati u koštac sa njime. Bila je đak generacije u gimnaziji, govori četiri jezika i studira međunarodnu diplomatiju.

Pročitajte i Čestitke pristižu sa svih strana - Ćerka Jasne Milenković Jami, majci priredila ogroman razlog za sreću

Foto: Jakov Simović

 

Mada su me svojevremeno mnogi osuđivali što je sama odgajam, danas mi ti isti ljudi skidaju kapu, kažu da je to najpametnije što sam u životu uradila. U jednom momentu sam priznala sebi da nisam osoba za brak. Posao mi je dinamičan i zahtevan, moram da budem naspavana, doterana, mirna, bez stresova koje neminovno ponekad stvara život udvoje.

Pročitajte i Jasna Milenković Jami pokazala ćerku - Lea je moj najveći uspeh (foto)

Foto: Jakov Simović

 

Moji roditelji imaju najbolji brak na svetu, ali ja ne verujem u brak i nikad se nisam udavala. Taj papir kao da uništava magiju ljubavi, što se potvrdilo kod mnogih mojih prijatelja na čijim sam venčanjima bila. Da sam se venčala sa dvadeset, možda ne bih ovako razmišljala, ali već posle 30. bila sam veoma svoja i oformljena, teško bi mi bilo da se prilagođavam i menjam ličnost. Muškarce volim, hvala bogu da ih ima, ali mi, žene, smo jače, emotivnije, čvršće stojimo na zemlji. A ponekad valja biti sebičan i sačuvati sebe.

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading