Dajem se cela kad sam sa muškarcem: Za Anu Nikolić prava ljubav je pitanje života ili smrti

Autor:

08.02.2022 12:24

Foto:

Foto:

Pevačica Ana Nikolić otkrila je da je zaljubive prirode



Od kada se pojavila na javnoj sceni, pevačicu Anu Nikolić su povezivali s brojnim muškarcima, za koje se kasnije ispostavilo da su bila samo usputna stanica na njenom putu uspeha, prijatelji ili poslovni saradnici.

Pre četiri i po godine, kada je rodila ćerku Taru u braku sa muzičarom Stefanom Đurićem Rastom, ostvarila je svoju najveću želju da postane majka.

Pročitajte i Ana Nikolić uzurpirala lift, ali je rezultat odličan

Instagram

 

Atraktivna i zavodljiva, lako je osvajala pažnju muškaraca, a u intervjuu Gloriji pevačica Ana Nikolić otkrila je pre nekoliko godina šta ona prvo primeti kod jačeg pola.

- Kod mene je zaljubljivanje fatalističko, na prvi pogled. Ako kod prvog susreta ne osetim da me osoba privlači, znam da se to neće desiti ni kasnije. Zaljubive sam prirode, i to ne krijem. Kada sam sa muškarcem, dajem se cela, za mene je to pitanje života i smrti. Zbog takvog stava sve moje ljubavi su trajale dugo, nisu bile prolazne avanture - istakla je Ana, a na pitanje šta prvo primeti kod muškarca spremno odgovorila:

- Za mene su oči ogledalo duše, njih prvo primetim. Bitno je da u očima prepoznam težinu, životnu priču. Takođe mi je izuzetno važno kako me gleda.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading