Aca Lukas o izazovima roditeljstva: Važno je da s decom nema tabu tema

Autor:

05.02.2022 22:00

Foto:

Foto:

Od kako su ga problemi sa zdravstvenim stanjem naterali da uspori životni tempo, pevač Aca Lukas više vremena provodi u krugu porodice



Pevač Aca Lukas sa svojom decom nastoji da izgradi otvoren odnos. Smatra da je iskrena komunikacija ključ i da roditelji treba da prenesu na decu sva svoja saznanja.

Pročitajte i Nije bezazleno - Otkrivamo u kavom je zdravstvenom stanju Aca Lukas

- Važno je da roditelji ne lažu decu i da ne stavljaju probleme pod tepih. Ukoliko dete ne čuje stvari u kući, čuće ih na ulici, a to je opasno. Svako vreme nosi nešto svoje, bitno je da ne postoji tabu tema, bilo da je reč o drogama ili muško-ženskim odnosima... O svemu se mora pričati kod kuće. Nastojim da moja najmlađa ćerka Viktorija sve nauči od svojih roditelja, ali svet je pun prepreka i čovek se na greškama uči. Neke moramo da napravimo sami da bismo na taj način uvideli šta je dobro, a šta ne. I kada budu pravili greške u životu, ja ću stati iza sve svoje dece i biću uvek tu za njih - poručio je Lukas i otkrio detalje o navikama svoje mezimice.

- Kako Viktorija raste, sve više se primećuje njen karakter. Mnogo mi se sviđa što je odgovorna, to je nasledila i od mene i majke, pošto smo oboje u svom poslu perfekcionisti. Ona sama navija alarm za školu, nema potrebe niko da je budi niti podseća na obaveze koje ima. Ide na jahanje i veoma je uspešna u tome… Jako je disciplinovano dete. Nemamo problema ni oko viđanja s njom, ne zna se da li je više kod mene ili kod majke. Kada smo zajedno prelepo joj je, čak više voli kad je kod mene jer je tu ona gazda u kući, dok kod Sonje nije tako - rekao je pevač za Alo.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading