Milena Radulović se suočila sa teškom preprekom: Telo mi se grčilo u pokušaju da to izgovorim

Autor:

05.02.2022 21:00

Foto:

Foto:

Glumica Milena Radulović opisala je momenat suočavanja sa traumom koja je nastala kao posledica seksualnog zlostavljana od učitelja glume Mike Aleksić



U emisiji "Ona se budi" glumica Milena Radulović je iznela potresne detalje svog oporavka od traume izazvane seksualnim zlostavljanjem, te izdvojila šta joj je bila velika prepreka.

- Psihološkinja mi je dala zadatak da je pogledam u oči i da joj sa punim poverenjem kažem da nisam kriva. Prošlo je više od 45 minuta dok se celo moje telo grčilo u pokušaju da to izgovorim. Kada sam uspela, zacenila sam se od plača - prisetila se Milena.

Pročitajte i Velika pobeda Milene Radulović - Potvrđena optužnica

Glumica je govorila i o tome kako se osećala nakon zlostavljanja i kako ju je šok potpuno izmenio.

- To je jednostavno duboko gađenje i nepoštovanje prema sebi. Potpuna oduzetost u situacijama kada bi trebalo da se zauzmeš za sebe. Nisam mogla da se zauzmem za sebe ni minimalno, iako nisam rođena kao takva - ispričala je i dodala da je to što je u Aleksića imala puno poverenje i što ga je posmatrala kao "drugog oca" samo dodatno otežalo situaciju.

- Taj prelazak iz jednog porodičnog odnosa u odnos zlostavljača i žrtve je toliki šok da se čovek suštinski oseća kao da se to nije desilo. Nakon toga počinje da liči na neki san, ali telo, duša i glava znaju da nije - rekla je Milena.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading