Jelena Karleuša se potpuno otvorila o odnosu sa njim: Pratio si me kroz sve krugove pakla

Autor:

02.02.2022 10:15

Foto:

Foto:

Pevačica Jelena Karleuša u nekoliko je rečenica iznela svu istinu o odnosu sa Zoranom Birtaševićem



Kao neko ko je imao mnogo jakih turbulencija u životu, Jelena Karleuša je shvatila koliko je važno da kraj sebe ima osobe koje će sa njom biti i u najtežim okolnostima.

Srećom, takav čovek u njenom životu postoji, pa kakvi god da su izazovi koje joj život nameće, zahvaljujući njemu, Jelena se sa njima lakše nosi.

Pročitajte i Kraj je neminovan? Potez sestre Duška Tošića otkriva istinu o njegovom braku s Jelenom Karleušom

 

 

Reč je o njenom najbližem saradniku Zoranu Birtaševiću, a njihovo prijateljstvo traje već godinama, te je Jelena, neposredno nakon smrti prijateljice Ksenije Vučić, osetila zahvalnost za njegovo prisustvo.

- Toliko toga smo zajedno prošli prijatelju… Pratio si me kroz sve krugove pakla i nisi me napustio… Kakva bi to knjiga bila… Možda je jednom i napišeš. Moj brat Zoran Birtašević - napisala je Jelena uz njihovu zajedničku fotografiju koju je objavila na Instagramu.

Pročitajte i Postavljanje standarda - Jelena Karleuša kao eksponat za izložbu

 

 

Prijatelj joj nije ostao dužan, te je podjednako emotivan, odgovorio u sličnom maniru:

- Ponosan sam beskrajno na to što u životu imam čoveka kao što si ti, moja J. Na stranu svi enormni poslovni uspesi, veličina i slava, ono što je najveće od svega je tvoje srce, širina i dobrota. Ko bi to napustio? Samo lud. Još mnogo, lepih godina ispred nas čeka.. voli te tvoj brat - napisao je Zoran, a mnogi su osetili plemenitost njihovog odnosa, uzajamno poštovanje i ljubav.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (2)

Loading
Ivan

02.02.2022 11:47

Totalno bezveze. Zokijev alterego je Jk. Mislim da vise nikome nisu interesantni. Da jesu i da imaju kvalitete ne bi morali da se skidaju.

Nebojša

02.02.2022 12:18

I Jelena K. dobra prijateljica sa pokojnom Ksenijom V. Za dotičnu Kseniju ranije nisam ništa čuo, a sad odjednom...verovatno zbog drugovanja sa svima na estradi, filmu, politici nije ni mogla da se prikaže ostatku građana