Tuga u domu Rokvića: Nikola i Bojana objavili potresne slike, suze same idu

Autor:

28.01.2022 17:00

Foto:

Foto:

Smrt Marinka Rokvića potresla je do temelja porodicu Rokvića, koja i dan danas oseća posledice preranog odlaska stuba porodice.



Prerani odlazak čuvenog pevača narodne muzike Marinka Rokvića dobrano je potresao domaću javnost, no njegov odlazak najteže je pao njegovim najmilijima. Najteže je bilo njegovim sinovima, koji su dugo nakon njegove smrti potresnim objavama na društvenim mrežama čuvali sećanje na svog oca.

I taman kada se učinilo da je porodica tugu ostavila iza sebe, te nastavila da živi s osmehom, baš onako kako bi Marinko hteo, situacija se promenila.

Pročitajte Nije izdržao: Legendarni pevač Marinko Rokvić preminuo

Naime, juče bi Marinko, da je među nama, proslavio 68. rođendan, a povodom toga putem svojih Instagram profila oglasili su se Nikola Rokvć i njegova supruga Bojana Barović potresnim objavama.

- Junače moj, danas bi napunio 68 godina i proslavio 37 godina braka sa tvojom Slavicom! Nedostaje mi tvoj glas, da te čujem, da mi kažeš ”Šine šokole tatin” ili “majkane moj, gde si mi ti”. Nedostaješ… - napisao je Nikola uz Marinkovu fotku s najmlađim članovima porodice.

Pročitajte Nikola Rokvić stavio tačku na spekulacije o razvodu i monašenju

- Poslednji dedin rodjendan sa nama. Nedostaješ nam - poručila je Bojana takođe uz fotku slične tematike.

Na osnovu njihovih objava, očigledno je da porodica i dalje nije načisto sa Marinkovim odlaskom, no daju sve od sebe kako bi nastavili s svojim životima, jer baš to bi Marinko hteo.

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (1)

Loading
Milica 36

30.01.2022 18:49

Aman covece pusti da covek pociva u miru! Nadji nesto drugo da se promovises nisi jedini koji je izgubio roditelja.