Gubitak koji ga je potpuno slomio: Nenad Jezdić neutešan, fotografijom rasplakao obožavaoce

Autor:

23.01.2022 14:20

Foto:

Foto:

Nenad Jezdić gubitak koji je doživeo pre nekoliko godina i dalje nije preboleo, te se vrlo teško nosi s emocijama.



Popularni glumac Nenad Jezdić (49) pre nekoliko godina ostao je bez velikog prijatelja, kolege Marinka Madžgalja. Tuga s kojom se tada susreo ne samo Jezdić, već čitava domaća javnost bila je neizmerna, te ni dan danas nije isčezla.

Pročitajte Sve je počelo u Visokim Dečanima: Dug i skladan brak Nenada i Sare Jezdić

Upravo poslednja objava na Instagram profilu Nenada Jezdića govori tome u prilog. Naime, Jezdić se prisetio svog pokojnog prijatelja uz fotografiju sa groblja i vrlo emotivan opis, kojim je popularni glumac pokušao svoje emocije da objasni pratiocima na pomenutoj društvenoj mreži.

- Ja, nem, sitan, jedino verujem da verujem. Na kraju samo to i mogu. Da verujem kako ne znam, niti ja niti iko od nas, šta je zapravo njegova i sve smrti ovoga sveta. Njegova posebno. I da je sada prošao i došao gde treba i kod koga treba,da je sada zdrav i da ga ništa ne boli, da je sada jedini njegov problem naše preostalo vreme spram njegove večnosti. A on onako čežnjiv, željan druženja ne može da nas dočeka. Pa peva sebi ravnim, zaodenut angeolskim likom. Brat moj dobri - napisao je uz pomenutu fotografiju Jezdić.

Ataimages

 

Podsećanja radi, Marinku Madžgalju 2015. godine dijagnostifikovan je rak pankreasa, a bolest je dugo krio od svojih najmilijih. Ubrzo je usledila i prva operacija, a iako je u jednom trenutku javnosti delovalo da se njegovo zdravstveno stanje poboljšava, istina je nažalost bila drugačija.

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading