U potrazi za emocijama: Lena Kovačević iznenadila obožavaoce odgovorom

Autor:

12.01.2022 22:00

Foto:

Foto:

Pevačica Lena Kovačević putem svog Instagrama u okviru opcije story odlučila je da odgovori na pitanja radoznalih obožavalaca, a jedno pitanje ukralo je svu pažnju.



Porodica Lene Kovačević tema je koja medije i sve njene obžavaoce i te kako zanima, no naša uspešna umetnica svoj privatan život čuva daleko od javnosti. Lena nikad nije krila da šta god radi, radi punog srca, no mnogo puta do sada otkrila je da svoje emocije kanališe kroz muziku, te da ume da voli i bude voljena.

- Strastvena sam u svemu što radim. U najobičnijim sitnicama i u ljubavi. Ne umem drugačije. Moja sreća je taj blagoslov da svoje emocije imam gde i kako da kanališem. Umem da volim i umem da budem voljena. Mislim da nam treba dar za oba u životu - objasnila je Lena svojevremeno za Hello!

Pročitajte i Lena Kovačević ukrala svu pažnju na premijeri očevog ostvarenja

Instagram screenshot

 

No, nedavno, Lena je putem svog Instagram profila u okviru opcije story odlučila da odgovori na neka od pitanja radoznalih obožavalaca. Između ostalih, jedan od obožavalaca upitao je pevačicu za čime traga, a njen odgovor iznenadio je obožavaoce.

- Emocijama - kratko je napisala Kovačevićeva.

Ovakav odgovor iznenadio je sve, zbog činjenice da je oduvek znala šta će s svojim emocijama, te gde leži njena strast, a šta se zapravo krije iza ovog odgovora, moraćemo da sačekamo kako bi saznali.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading