Opravdano ponašanje?

Pokušaj zlostavljanja: Milica Pavlović žestoko komentarisala nedavan incident

Autor:

12.01.2022 20:35

Foto:

Foto:

Milica Pavlović objasnila je sporni snimak koji se pojavio na društvenim mrežama, a na kome pevačica baca telefon momka iz publike.



Nedavno, društvenim mrežama počeo je da kruži vrlo interesantan snimak, na kome atraktivna pevačica Milica Pavlović (30) jednom od obožavalaca u publici tokom jednog od nastupa otima telefon, nakon čega ga baca iza sebe i nastavlja s nastupom.

Mnogi korisnici društvenih mreža osudili su ovaj potez pevačice, ne znajući pozadinu ovog incidenta, a s obzirom da se pevačica do sada na tu temu nije oglašavala, razne priče počele su da kruže u domaćoj javnosti

Pročitajte i Razbila mu telefon o pod: O ovom potezu Milice Pavlović će se pričati

Kako bi stavila tačku na glasine i nagađanja, Milica Pavlović oglasila se putem svog Instagram profila, otkrivši pravu istinu o ovom događaju, te je u opširnom obraćanju svojim obožavaocima do detalja opisala šta je prethodilo ovom incidentu.

- Upozorila sam ga jednom! Upozorila sam ga po drugi put. Treći put sam reagovala! To što sam žensko u haljini i nalazim se na sceni, ne znači da ne zaslužujem osnovno poštovanje. Zgrožena sam i razočarana kako neki muškarci tretiraju žene, kao i da bez blama i uprkos upozorenjima misle da je potpuno normalna pojava da 'pokušaju da im se zavuku pod suknju' i da bi mi verovatno trebalo da budemo srećne i da se osećamo poželjno zbog tog gesta. Ne smem da zamislim kroz šta sve devojke prolaze u izlascima i kako ih tretiraju ovakvi 'muškarci'. Jer, ovo je jedan vid seksualnog zlostavljanja na koje niko nema baš nikakvom pravo... I da, ponovo bih bez razmišljanja uradila isto. Ponovo bih bez razmišljanja uzela mobilni telefon i bacila ga u nameri da zaštitim sebe i svoje dostojanstvo, i pokažem takvim 'muškarcima' da je to što rade sramno, nedopustivo i zaslužuje svaku osudu! Ako to uopšte mogu da razumeju i shvate - napisala je pevačica opisujući sporni snimak, te se obratila svim devojkama koje su sličnu stvar doživele:

Pročitajte i Šampanjac i ruže: Milica Pavlović nikad izazovnija sa čašom u ruci

Boško Karanović

 

- Devojke, glavu gore, suprotstavite se ovakvim muškarcima i pokažite gde im je mesto! To što smo nežniji pol ne znači da smo osuđene da trpimo i tolerišemo ovakvo ponašanje - zaključila je pevačica.

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading