Tradicionalno srpsko ili biblijsko: Sofija i Luka sastavili listu imena za bebu

Autor:

12.01.2022 14:10

Foto:

Foto:

Manekenka Sofija Milošević i njen suprug fudbaler Luka Jović očekuju drugo dete, a kako već znaju da će Aleksej dobiti brata, oni se ozbiljno bave odabirom imena za bebu



Manekenka i dizajnerka Sofija Milošević često razmišlja o mališanu koji će se uskoro pridružiti njenom timu i mašta o tome da će uraditi nešto veliko. Ona i njen suprug, fudbaler Real Madrida, Luka Jović sastavili su već listu imena koja dolaze u obzir, a konačni odabir će se desiti kada za to dođe vreme.

Pročitajte i Spremna za trećeg - Sofija Milošević uživa pored dvojice momaka

Sofija je otkrila gde pronalazi inspiraciju.


- S obzirom na to da jako volim da čitam, inspiraciju pronalazim u knjigama i likovima velikih pisaca - kaže Sofija za Alo.

Ona priznaje da mašta da će njen sin uraditi velike stvari i da će se nešto zvati po njemu, pa želi zvučno ime.

Pročitajte i Slatki snovi - Kako spavaju dečaci Sofije Milošević

- Kada ste u drugom stanju, ne možete da odolite a da ne maštate o tome kako će lik i ime vašeg deteta pratiti i njegovo životno delo, te vam u glavi odzvanjaju imena po kojima bi i ulica mogla nositi naziv - iskrena je manekenka.

- Mene privlače upečatljiva i zvučna imena, dok su Lukini favoriti tradicionalna srpska imena. Spisak je sveden na pet opcija, a vreme i naše raspoloženje će prelomiti onda kad ta ideja sazri - otkrila je Sofija.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading