Isidora Simijonović započela zajednički život sa partnerom: Vuk i ja smo na istoj strani

Autor:

10.01.2022 12:52

Foto:

Foto:

Pošto je nedavno otpočela zajednički život s dečkom, politikologom Vukom Velebitom, mlada glumica Isidora Simijonović objašnjava kako je najlepši trenutak u životu svakoga kada pronađe osobu s kojom može da funkcioniše u paru



Osim što uspešno radi u pozorištu, na filmu i televiziji, mladoj glumici Isidori Simijonović (25) ide dobro i na privatnom planu. Nedavno je započela zajednički život s dečkom, politikologom Vukom Velebitom, s kojim se zajedno stara o Danteu, psu kog je usvojila pre godinu i po.

Pročitajte i Isidora Simijonović biranim rečima govorila o njoj - Ona je simbol toga biti svoj!

Foto: Jovana Bojković

 

- Mislim da je najlepši mogući trenutak u životu čoveka kad pronađe osobu sa kojom može da funkcioniše u paru. U vezi sa Vukom nikad nisam pomislila da je moj lični prostor ugrožen, naprotiv, osećam mir i slobodu kao i kad sam sama. Divno je kad ste tandem, kad je za vas uvek tu neko s kim možete da razgovarate, da podelite nešto. Dobro se dopunjujemo i mogu slobodno da kažem da mi je veza sa njim ulepšala i obogatila život. Ljubav je jedna od glavnih ljudskih potreba i životnih radosti, lepo je kad to imate.

Volite li kad Vuk dolazi u pozorište i imate li tremu zbog toga?

- Da, uzbuđena sam kao pred premijeru. Verujem njegovom sudu i ukusu - doživljavam ga kao moje oči u publici, i važno mi je da baš tad budem super. Omiljene predstave u kojima igram su mu “Mira” u Bitefu i “Sumrak bogova” u Beogradskom dramskom pozorištu.

Pročitajte i Kako sam postala savesni sakupljač uspomena - Isidora Simijonović o "Jutru", strahovima, tetovažama i savršenom danu

Foto: Jovana Bojković

 

Da li ste vi zainteresovani za njegov posao?

- Jesam. Vuk mnogo piše na razne vrlo važne i zanimljive teme koje su u vezi sa događajima u našem društu, nekad i šire, i uz njega više razmišljam o nekim stvarima. Rekla bih da smo na istoj strani što se tiče doživljaja sveta, nekih ideoloških shvatanja i viđenja kako bi pojedine stvari trebalo da funkcionišu.

U kojoj meri vas zanima politika?

- Kao što nam je čist vazduh potreban da bismo disali i živeli, tako je za dobrobit našeg duha potreban čist, nekontaminiran medijski prostor, a svet oko nas uređuje politika. Živimo u zemlji u kojoj se toksični sadržaji i poluinformacije plasiraju na sve strane i ljudi od svega toga otupljuju, zato je važno da o politici mislimo i govorimo. Ceo intervju pročitajte u novoj Gloriji!

Komentari. (0)

Loading