Potvrda neverstva i javno kajanje: Da li će košarkaš ponovo dobiti oproštaj od Kardašijanke

Autor:

04.01.2022 16:49

Foto:

Foto:

Kloi Kardašijan i Tristan Tompson ponovo su u centru skandala



Kada je nedavno objavljeno da je centar Sakramento Kingsa ponovo izneverio Kloi Kardašijan, mnogi su ostali razočarani.

On se od tada nije oglašavao već je sačekao rezultate testa očinstva, koji su potvrdili da on jeste otac deteta koje je rodila manekenka Marali Nikols.

Pročitajte i Ponovo prevarena - Kardašijanka mu sve oprostila, a on čeka dete sa drugom ženom

Foto: Getty Images

 

Košarkaš Tristan Tompson je na svom Instagramu preuzeo odgovoronost, a potom se javno izvinio Kloi, sa kojom već neko vreme nije u vezi.

- Danas su rezultati testa očinstva otkrili da imam dete s Marali Nikols. Preuzimam punu odgovornost za svoje postupke. Sada kada je utvrđeno očinstvo, veselim se prijateljskom odgoju našeg sina. Iskreno se izvinjavam svima koje sam povredio ili razočarao tokom ove muke, javno i privatno - napisao je Tristan u prvoj objavi, a potom dodao:

Pročitajte i Fotografija otkrila veliku tajnu - Kloi Kardašijan bivšem suprugu sve oprostila? (foto)

Foto: Getty Images

 

- Kloi, ne zaslužuješ ovo. Ne zaslužuješ bol i poniženje koje sam ti naneo. Ne zaslužuješ način na koji sam se ponašao prema tebi tokom godina. Moji postupci suprotni su od načina na koji te vidim. Prema tebi osećam najveće poštovanje i ljubav. Bez obzira na to što misliš. Ponavljam, tako mi je neverovatno žao - naveo je u drugom Instagram storiju.

Podsetimo, ovo nije prvo neverstvo košarkaša za koje je javnost saznala. Iako mu je preljubu više puta opraštala, Kloi je izjavila da ne može potpuno da veruje ocu svoje ćerkice Tru, a izgleda da je bila u pravu.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading