Bojana Barović o vaspitanju svog sina, odmah se oglasio i Nikola Rokvić

Autor:

03.01.2022 22:45

Foto:

Foto:

Bojana Barović iznenadila obožavaoce interesantnom objavom o vaspitanju njenog naslednika, a na njenu objavu odmah je odgovorio njen suprug pevač Nikola Rokvić.



U poslednje vreme na Instagram profilima Bojane Barović i Nikole Rokvića vrlo često možemo videti objave posvećene njihovom najvećem ponosu, njihovoj deci.

Bojana Barović iznenadila obožavaoce, oglasio se i Nikola

Ovog puta, Bojana je sa svojim pratiocima na pomenutoj društvenoj mreži podelila svoje mišljenje o vaspitanju njenog i Nikolinog naslednika, a ubrzo nakon toga oglasio se i njen suprug Nikola, koji se složio sa izrečenim,  što sam pokazuje koliko je njihov odnos skladan, te da se oko većine stvari slažu.

Pročitajte i Porodica Rokvić u avanturi: Na njihovim licima ponovo osmeh

Instagram screenshot

 

- Ako imate muško dete kao ja, sigurno ste sto puta čuli ono “Što plačeš, što se duriš, ponašaš kao neka devojčica”, “Smejaće ti se drugari” itd itd.. Sigurno ste čuli a verovatno i sami izgovorili.. I ja sam. Ali kada sam osvestila značenje toga, shvatila sam da ih time učimo da odrastaju uz ideju da sve “žensko” ne valja, da je loše, da je za slabije, da je ružno. Je oni ipak treba da postanu muškarci. Ali pošto to baš i ne znamo da radimo, onda je lakše samo učiti da ne budu kao devojčice/žene i tako ih odvojiti od svega nežnog i emotivnog koje nose u sebi a koje itekako treba da nose u sebi i neguju… I nekako oni posle toga treba da poštuju i vole žene, sa sve tim velikim “manama” i sa svim što su naučeni da nikako ne smeju da prigrle i da vole.. - napisala je Bojana, te nastavila:

- Ne, ja ću ga učiti da plaču i jedni i drugi, i da je to daleko od slabosti.. Da su mnoge žene koje poznajem mnogo jače od mnogih muškaraca koje takodje, poznajem (pa čak i fizički), i da je prava snaga isključivo u srcu - zaključila je ona.

Pročitajte i Dani suza su iza njih: Nikola Rokvić sa suprugom gleda u budućnost

Instagram

 

Ubrzo nakon toga, kako se prrethodno u tekstu naveli oglasio se i njen suprug Nikola Rokvić, koji je u potpunosti podržao: - Još malo pa da ga tata vodi na boks. Bravo mama, lepa si! - stoji u Nikolinom komentaru ispod fotke.

Nema sumnje da će sa ovakvim pristupom i načinom razmišljanja Nikola i Bojana od svog naslednika napraviti pravog muškarca, koji će znati da ceni i poštuje sve prave vrednosti koje život nudi.

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading