Odrasla hiperpasivna deca: Olivera Balašević poletela za balonima

Autor:

03.01.2022 21:45

Foto:

Foto:

Olivera Balašević otkrila je svojim obožavaocima putem Instagram profila da je u ranom životnom dobu spadala pod kategoriju hiperaktivne dece.



Spisateljica Olivera Balašević vrlo često sa svojim obožavaocima na društvenoj mreži Instagram deli svoje mišljenje, koje i te kako bude predmet rasparava i komentara u narednim danima.

Ovog puta, spisateljica je odlučila da se priseti svog detinjstva, te se na kratko vrati u isto, a ovom prilikom kritikovala je i 'hiperpasivnu' odraslu decu, koja su uživanje u životu i sreću svrstali u kategoriju hiperaktivnosti.

Pročitajte i Setila se srećnih vremena: Prva Nova godina Olivere Balašević bez Đoleta

Instagram screenshot

 

- Kako sam to i pomenula u knjizi, bila sam, po današnjoj terminologiji, 'hiperatkivno dete', ali tu kategoriju su izmislila neka odrasla deca 'hiperpasivna deca' kojima je tek nauka pružila šansu da život i strast proglase manama - napisala je Olivera ispod fotografije na kojoj trči svojim voljenim gradom sa balonima u rukama.

Postoji mnogo mišljenja na temu koju je započela spisateljica, no jedno je sigurno, nakon ove objave, njene reči detaljno će biti analizirane, a kakva će reakcija javnosti biti videćemo u danima koji su pred nama.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading