Seka Sablić bez dlake na jeziku: Retko se smejem, ali oni su mi vratili osmeh na lice

Autor:

01.01.2022 15:00

Foto:

Foto:

Seka Sablić otkrila da za nju nema većeg komplimenta od činjenice da je omiljena među kolegama, te priznala ko joj je vratio osmeh na lice.



Glumačka legenda Seka Sablić više od pedeset godina uveseljava domaću publiku na sceni svojim neverovatnim talentom i harizmom. Uprkos godinama, koje joj definitivno ne olakšavaju situacije, Seka ne planira da stane, te i u Novoj godini planira niz projekata.

Kako sama priznaje, jako retko se smeje, no njeni unuci uspeli su da joj vrate osmeh na lice, šta više svojim humorom uspeli su da dopru do čuvene glumice.

- Oni su mi zaista vratiili osmeh i smeh. Jako retko se smejem, ali očigledno da oni emituju humor koji dopire do mene - objašnjava Seka za Blic.

Pročitajte i Seka Sablić revoltirana mlađom populacijom: Treba im pomoći da progledaju!

Dušan Petrović

 

Seka Sablić otkrila da nema većeg komplimenta od ovog

Čuvena glumica za medije je otkrila da za nju nema većeg komplimenta od činjenica da je među kolegama omiljena.

- Nema većeg komplimenta da si omiljen u svojoj branši. Bitno je da mladim glumcima partner bude neko ko je profesionalac, što podrazumeva disciplinu, zanat, moral, jedan veoma kontrolisani moral. U ovom poslu mora da bude skoro vojnička disciplina na koju je ova profesija zaboravila. Bitna je hijerarhija u tom poslu: reditelj, glumac, upravnik. Gluma je stroga disciplina. Pored toga što sam dobra glumica, izvinite na neskromnosti i prirodnoj skromnosti, ja sam odgovorna i uvek igram u interesu predstave. Držim se mesta glumca, nikada ne zauzimam tuđe mesto poput rediteljskog, u čemu glumci često pogreše i brljaju tamo gde im nije mesto - zaključila je Seka.

Ata Images

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading