Majka je nije prepoznala: Anastasija Ražnatović bez dlake na jeziku o najtežem periodu u životu

Autor:

27.12.2021 23:00

Foto:

Foto:

Anastasija Ražnatović poteškoće u svom životu teško je prebrodila, a kako sama priznaje u jednom trenutku ni mama Ceca nije je prepoznala.



Detinjstvo mlade muzičke zvezde Anastasije Ražnatović uopšte nije bilo bajkovito kako mnogi misle, mnoge stvari pevačica je dugo držala u sebi, potiskujući ih, no sada je odlučila da otvori svoju dušu, te je bez dlake na jeziku govorila o najtežem periodu u svom životu.

Pročitajte i Novogodišnja idila i u njenom domu: Luskuzno zdanje Anastasije Ražnatović od kog zastaje dah

youtube printscreen

 

- U periodu kada je mama imala nanogicu, Veljko i ja smo zbog cele hajke preseljni na Kipar. Pala sam u depresiju, nije mi bilo ni do čega. teško sam to podnosila. Samo sam tražila neki spas, tu prazninu da popunim hranom. I prosto, bilo mi je teško da se uklopim, sve je bilo crno, mračno, samo sam jela. Ugojila sam se toliko da me je mama jedva prepoznala kada smo se vratili - objašnjava Anastasija u emisiji 'Preživeli'.

Pomenuti period bio je izuzetno stresan za čitavu porodicu, a Anastasija je tek nedavno, kada je sazrela, shvatila da je njena majka napravila dobru odluku kada je odlučila da u javnosti ne komentariše hapšenje koje ih je sve uzdrmalo.

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (1)

Loading
Kika

28.12.2021 01:53

Roditelji jedu kiselo grozdje a deci trnu zubi...