Obe su bile žrtve: Lidija Vukićević javno podržala koleginicu i progovorila o bolnom iskustvu

Autor:

27.12.2021 10:30

Foto:

Foto:

Glumica Lidija Vukićević govorila je o velikoj nepravdi koja joj je načinjena i to da bi podržala proslavljenu koleginicu



Početak karijere Lidije Vukićević obeležen je jednim velikim skandalom.

Glumica je izbačena iz Narodnog pozorišta, navodno je bila žrtva spletki, ali ona je ponosno dočekala udarac, te nikada nije o tome ni govorila javno.

Pročitajte i Ljubavno pismo i buket cveća - Lidiji Vukićević ne manjka pažnje

Međutim, ona je sada, saosećajući sa Oliverom Katarinom, potvrdila da su njih dve doživele nepravdu od strane navedenog pozorišta, te je istupivši na taj način pružila veliku podršku obespravljenoj umetnici.

Pročitajte i Tužna ispovest Olivere Katarine - Trovali su me, jedva sam se spasla!

Gloria

 

Naime,Olivera je opisala jedan od težih problema u, inače, blistavoj karijeri.

- Prvi odlazak na Kanski festival bio je sa filmom Vojnik, pre Skupljača. Uredno sam najavila Narodnom pozorištu zauzeće, imala alternaciju i odsustvovala dva dana. Nagrađena sam otkazom koji mi je uručen od strane Suda časti, u kojem su bile Mira Stupica i Divna Đoković. Nikom se to nije dogodilo nikad. A ja više nisam kročila u Narodno pozorište. Surovo kažnjena, na čuđenje kolega i profesora, napustila sam teatar i posvetila se filmu i muzici. Iako je sve ukazivalo na to da sam bila rasna pozorišna glumica, što superiorno mogu da kažem, dala sam malo u pozorištu. Na Niškim susretima, kada sam iz mraka zapevala ''Đelem, Đelem'', 30 godina kasnije, Mira Stupica je plakala, ridala i uzvikivala ''Bravo'' - napisala jeOlivera Katarina prenose mediji, a Lidija Vukićević se oglasila i poistovetila sa koleginicom.

- Nešto slično mi se dogodilo u istom pozorištu. Ljubim te Olivera - napisala je Lidija Vukićević.

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading