Kao kraljica Srbije imam potrebu da Vas prosvetlim: Jelena Karleuša smiruje javnost

Autor:

21.12.2021 10:15

Foto:

Foto:

Jelena Karleuša iznenadila je svoje obožavaoce novom porukom koju je podelila putem svog Instagram profila u okviru opcije story.



Popularna pevačica Jelena Karleuša (43) često je na meti kritika određenog dela domaće javnosti, zbog izuzetno provokativnih 'outfita' za koje se odlučuje. No, atraktivna pevačica ne osvrće se na kritike, čak šta više, u poslednje vreme vrlo aktivno na iste odgovara.

Poslednja u nizu objava, kojima je Karleuša odgovorila na komentare koju su kritički nastrojeni osvanula je na njenom Instagram storiju.

Pročitajte i Nije za decu: Jelena Karleuša poranila sa novogodišnjom čestitkom

Instagram screenshot

 

- Kada bi ljudi iz svetskog šoubiznisa znali da moram da objašnjavam čak i 'Chanel' bikini, mislili bi da živim u Avganistanu. Ipak, kao kraljica Srbije, imam potrebu da prosvetlim i smirujem uznemirenu javnost. Nastavite sada sa vašim aktivnostima u miru, kraljica vam je najbolja riba svih vremena i život je lep - glasi poruka koju je Jelena podelila, a tiče se nedavne fotke u bikiniju marke pomenute u poruci.

Kako će se završiti ovaj 'rat' Jelene i kritički nastrojenog dela javnosti ne nazire se, no nema sumnje da će u narednom periodu biti i te kako zanimljivo.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading