Olja Lević odustala od velike svadbe: Ne želim da prolazim kroz to

Autor:

20.12.2021 21:39

Foto:

Foto:

Glumica Olja Lević više nije sigurna da želi veliku svadbu s mnogo zvanica, muškarci joj prilaze jednako često kao i pre nego što je postala popularna i uzela je aktivno učešće u nedavnim ekološkim protestima



Iako je kao mlađa maštala o velikoj svadbi na kojoj će nositi venčanicu poput princeza iz bajki, nakon što je snimala scenu venčanja u seriji “Igra sudbine”, u kojoj se njena junakinja Mila udaje u dugoj beloj haljini sa šlepom, Olja Lević (31) shvatila je da će u budućnosti, kada se bude zavetovala na večnu ljubav svom partneru, imati skromnu proslavu.

Pročitajte i Hrabrost ili ludost - Olja Lević se usudila da uradi ono što bi malo ko smeo

Foto: Jovanka Bojković

 

- Za seriju sam ja birala venčanicu jer sam znala šta bi tačno odgovaralo Mili, mojoj junakinji, i odlučila sam da to bude ogromna bela haljina sa nekoliko slojeva i dugačkim šlepom. Kada je došao dan snimanja, napolju je bilo 40 stepeni Celzijusa, a nismo mogli da uključimo klimu pošto bi se čula. Korset me je stezao, na sebi sam imala tešku šminku, veštačke trepavice, češljić od vela mi se zabio u glavu... Snimali smo tri dana i scene ponavljali nekoliko puta, i kad se sve završilo, zaista sam pomislila kako na sopstvenom venčanju ne želim da prolazim kroz sličnu situaciju. Više nisam sigurna da ću, kad se budem udavala jednog dana, praviti veliku svadbu sa mnogo ljudi i “ful spremom”.

Imate li dečka i šta on kaže na to?

- Izbegavam da govorim o svom ljubavnom životu. Volim da taj intimni deo svog života sačuvam za sebe.

Pročitajte i Fatalna ekipa - Olja Lević s prijateljicama u provodu, ne zna se koja je atraktivnija

Foto: Jovanka Bojković

 

Umete li da budete sami?

- Umem. Nikad nisam bila sa nekim samo da ne bih bila sama.

Kakve osobine treba da poseduje partner da bi vas osvojio?

  Ceo intervju pročitajte u novoj Gloriji!

 

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading