Žestoka kritika na račun koleginica: Marija Šerifović nije štedela prijateljice

Autor:

20.12.2021 11:30

Foto:

Foto:

Marija Šerifović kritikovala je novu generaciju muzičkih numera, istakavši da je 'novonastalo moderno pevanje teksta polumutavo'.



Slavna pevačica Marija Šerifović (37) jedna je od retkih pevačica na domaćoj sceni čija reč se i te kako vrednuje među koleginicama. Nedavno, Marija je pružila maksimalnu podršku devojakama iz grupe 'Hurricane' kada su našu zemlju predstavljale u Roterdamu, na pesmi Evrovizije.

Miomir Milić

 

Ako je bilo suditi po fotkama koje su tada osvanule, činilo se da je Marija izuzetno bliska s pomenutim trilingom devojaka, upravo zbog toga nedavne reči slavne pevačice iznenadile su domaću javnost.

Marija Šerifović kritikovala popularni triling

Naime, poznato je da je Marija deo žirija u popularnoj muzičkoj emisiji 'Zvezde Granda', gde se trudi da neke nove nade domaće muzičke scene izvede na pravi put svojim iskustvom i savetima. Nedavno, jedna od takmičarki izvela je numeru devojaka iz grupe 'Hurricane', a Marija je odabranu numer okarakterisala kao 'polumutavu pesmu'.

Pročitajte i Njega uvek ljubi: Ko dobija poljubac Marije Šerifović?

EBU / Thomas Hansens

 

- To je ovo sadašnje novonastalo moderno izgovaranje teksta, koje ja podvodim pod polumutavo. O tome može da se diskutuje tri dana - istakla je Šerifovićeva u pomenutoj emisiji.

Ksenija, Ivana i Sanja za sada se nisu oglašavale povodom ovoga, a ostaje pitanje da li će uopšte i komentarisati pomenutu situaciju, no nema sumnje da im nije bilo svejedno nakon ovog Marijinog komentara o njihovoj muzici.

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading