Tanja Savić ponovo staje na 'ludi kamen': Znam šta želim i šta mi treba

Autor:

18.12.2021 12:15

Foto:

Foto:

Ljubavni život Tanje Savić jedna je od omiljenih tema domaće javnosti.



Atraktivna pevačica Tanja Savić zbog sukoba sa svojim suprugom Dušanom Jovančevićem našla se u fokusu javnosti, iako o sukobu, kao i o svom ljubavnom životu izbegava da govori, ni jedan razgovor s predstavnicima sedme sile ne prođe bez da se ta tema pomene.

Ipak, kako se situaciji sa suprugom nazire kraj, a ljubavni život Tanje Savić polako se stabilizuje, sudeći prema nedavnim rečima pevačice malopređašnja tvrdnja nije puko nagađanje.

Pročitajte i Dušan nemoćan pred odlukom Tanje Savić: Pevačica rešila da stavi tačku na sve

- Ja sam žena za ljubav, željna sam toga i mislim da sam sada u nekim zrelim godinama kada znam šta želim i tačno znam šta mi treba, šta bih trpela... I ja sam za to, a sad, brak nije toliko bitan - objasnila je pevačica.

Kako bi potkrepila svoje mišljenje o braku kao instituciji, Tanja je svoju situaciju uporedila sa situacijom Nataše Bekvalac.

- Evo, Nataša Bekvalac je imala tri braka, ima iskustva i mislim da je najbolje kada je čovek sam. Kada možete sami sa sobom da popijete kafu onda je to to. Ne treba vam niko drugi, a sad da ja nekog imam zbog toga što mi je dosadno i samo želim da se zabavljam, mislim da ni to nije potena, jer ako že meni taj neko kvariti sreću, a ja sam srećna sada... Znači ne treba mi niko, ali ako će taj neko samo da me usreći više, e onda je to to - zaključila je Tanja za Grand news.

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading