Ponosna supruga

Ne prestaje da nas iznenađuje: Jelena Đoković se javno obratila Noletu

Autor:

17.12.2021 18:00

Foto:

Foto:

Supruga Novaka Đokovića, Jelena još jednom je s oduševljenjem komentarisala uspehe svog voljenog.



Sada, kada je jedan od najboljih svetskih tenisera, Novak Đokovića uživa veliko poštovanje, te ga ljudi širom sveta obožavaju. No, na početku njegovog puta, kada je još uvek bio samo Novak, kraj njega stajala je njegova životna saputnica, supruga Jelena Đoković, koja i dan danas s ponosom stoji kraj Noletove strane, uživajući u plodovima zajedničkog rada.

Pročitajte i Bravo majstore: Nole ne zaboravlja velikane

Ovog puta, Jelena je s ponosom otkrila putem svog Instagram profila da su i zvanično puštene u prodaju marke sa likom Novaka Đokovića, te je popularni par bio u muzeju kako bi prisustvovao zvaničnom predstavljanju iste, a Jeleninu poruku prenosimo vam u celosti:

- Bravo ljubavi! S toliko ponosa sam stajala pored tebe i danas. Stvarno je velika čast primiti svoju poštansku marku. Znam koliko tvojih fanova će se potruditi da je ima i pošalje pismo nekoj svojoj dragoj osobi da je iznenadi. A odštampano ih je samo 6000 - poručila je Jelena, te u nastavku otkrila da je bilo izuzetno inspirativno i edukativno prošetati muzejom.

- I bilo je vrlo zanimljivo šetati muzejom i naučiti nešto novo, a i podsetiti se naših prvih telefona i mobilnih uređaja, hvala na tome. A za drage mame i tate, u muzeju imate opciju da dovedete decu na radionicu da nauče kako se šalju pisma (Pa može i to da vam bude aktivnost pred Božićne praznike) - zaključila je Jelena, preporučivši interesantnu aktivnost svim porodicama.

Pročitajte i Poslednje zbogom: Novak Đoković slomljen od tuge

Instagram screenshot

 

Za kraj, Jelena je i u okviru opcije story na pomenutoj društvenoj mreži pokazala koliko je ponosna na svog izabranika, te je uz njegovu sliku poručila: - Toliko sam ponosna na ovog čoveka.


 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading