Nisam hteo da dvomesečna beba prolazi hemioterapiju: Nik Kenon o stravičnom gubitku deteta

Autor:

16.12.2021 16:00

Foto:

Foto:

Komičar Nik Kenon nedavno je doživeo najveći gubitak - njegov sin je preminuo sa pet meseci



Muzičar, voditelj i komičar Nik Kenon objasnio je u velikom intervjuu za People zašto nije dopustio da njegovo dete ide na hemioterapiju.

Kenon je pre desetak dana u šou "Tuesday morning" otkrio pred publikom, plačući da je njegov petomesečni sin Zen preminuo.

Nik ju objasnio da je primetio kako Zen često kašlje, te ga je odveo na pregled gde mu je ustanovljeno skupljanje tečnosti i ispostavilo se da je reč o malignom tumoru koji se brzo širio. 

Beba je podvrgnuta operaciji, ali je, nažalost, uskoro preminula, a Kenon je odlučio da objasni zašto nije dozvolio da mu dete ide na hemioterapiju.

Pročitajte i Bivši muž Maraje Keri živi s tri žene i čeka sedmo dete

Foto: Getty Images

 

- Kroz proces hemioterapije prolazio sam i sam i poznajem tu bol i patnju. Nisam hteo da kroz to prolazi dvomesečna beba i zato smo odlučili da svaki dan proveden sa Zenom bude ispunjen, kvalitetan i srećan kao da mu je svaki dan rođendan – ispričao je 41-godišnji glumac u intervjuu.  Nik kaže da mu je dete bilo dobro do kraja oktobra, da bi mu se stanje naglo pogoršalo - teško je dolazio do daha, imao problema sa disanjem, koje je znalo da stane i na desetak sekundi, te su zaključili da najgori period tek sledi. 

- Nisam hteo da gledam dete priključeno na aparate, nisam hteo da pati i želeo sam da poslednje dane provede okružen porodicom - rekao je Nik koji se 2012. godine suočio s dijagnozom lupusa i tokom poslednjih nekoliko godina bio je na raznim tretmanima kako bi držao bolest pod kontrolom. 


 
Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading