Suzana Mančić o testamentu i životnim greškama

Autor:

16.12.2021 14:14

Foto:

Foto:

Televizijska voditeljka i autorka Suzana Mančić za Gloriju otkriva da piše treću knjigu memoarske proze u kojoj će, kroz niz pikantnih pustolovina, ispričati priče o muškarcima s kojima je bila u emotivnim odnosima uprkos tome što su bili u brakovima i vezama



Posle dve autobiografske knjige, “Neukrotivo srce” i “Kao da sam sanjala”, TV voditeljka Suzana Mančić (65) otkriva Gloriji da piše i treću u kojoj će, uz niz pikantnih epizoda iz svog života, ispričati s kakvim muškarcima je imala afere i emotivne veze. Ipak, kako je reč o dami s merom, neće objaviti imena svojih ljubavnika.

Pročitajte i Tajna njene lepote - Suzana Mančić koristi zaleđeni krastavac

Jovanka Bojković

 

- Bilo je to davno, vreme prolazi, ljudi odlaze. Neka ostanu u lepom sećanju i divnoj uspomeni. Oduvek sam bila žena s tajnom i neka tako i ostane. Moji prijatelji znaju o kome je reč i slatko se smeju na pomen tih dogodovština zajedno sa mnom. A bilo je raznih zgoda i sa ženama i devojkama tih muškaraca, da ne kažem svega i svačega. Žene i devojke su se borile za svoje muškarce i to potpuno mogu da razumem. Međutim, uvek sam znala kad treba da odstupim i nije bilo incidenata, jer sam ipak pristojno biće. Dozvoljavala sam sebi razne izlete, ali sam uvek znala kada je vreme da stanem.

Iako je u godinama kad se polako svode životni računi, testament nije napisala.

- Testament praviš celog života, on je zapravo i način kako si živeo, kakav si odnos imao sa svojim prijateljima, ko će te pamtiti po dobru, kako će te se sećati javnost. Šta ćeš ostaviti svojoj deci od tog nekog intelektualnog i porodičnog nasleđa. Kakve ćeš im vrednosti usaditi. Mislim da sam u tome uspela. Naš testament je da svoje naslednike osposobimo za kvalitetan i dobar život, da budu dobri ljudi, pošteni, vredni, radni, pametni i obrazovani, a da, opet, na ulici ne budu izgubljeni nego pomalo i mangupi. Smatram da je to dužnost svakog roditelja. Lista želja uglavnom se odnosi na putovanja, ali moj suprug Simeon i ja nikako da se složimo oko toga gde bi on voleo da putuje, a gde ja.

Pročitajte i Ovo niko nije očekivao - Kako je Suzana Mančić prokomentarisala Lidiju Vukićević

Jovanka Bojković

 

Najvećom greškom u životu smatra nedostatak samopouzdanja i hrabrosti, u ranoj mladosti neke prilike je propustila jer nije verovala u sebe.

- Toga sam postala svesna s vremenom, a najveći uspeh je taj što sam prošla mnogo toga, i ružnog i lepog, i ipak zadržala dušu deteta, da mogu da se smejem, verujem ljudima i volim svet oko sebe. Uspela sam da dovedem brojeve u ravnotežu, nekad sam imala 65 kilograma, sad imam 65 godina i zadovoljna sam što još imam volje i želje da radim i što mi ništa nije teško. Ali ne može čovek celog života da bude na maksimumu adrenalina, svesna sam da ulazim u period kad bi mi odgovaralo i malo mira i tišine, međutim, to apsolutno nemam. Veoma sam aktivna, jurim i trčim.

Ceo tekst pročitajte u našoj Gloriji!

Komentari. (0)

Loading