Olga Danilović pridružila se kritkama: Vaša sreća nikad neće biti tamo gde ste Vi

Autor: Gloria.rs

14.12.2021 22:20

Foto: Instagram

Foto: Instagram

Teniserka Olga Danilović pridružila se kritikama uverenja na kojima počivaju društvene mreže.Atraktivna mlada teniserka Olga Danilović nije previše aktivna na društvenim mrežama, već je svoj fokus usmerila ka ličnom usavršavanju i postizanju ciljeva koje je zacrtala u svom životu. No, nedavni nemili događaji koji su se dogodili, a za koje je navodno odgovorno internet nasilje nateralo je mladu teniserku da se oglasi na svom Instagram profilu, citirajući sledeće reči:

Pročitajte i Može i ovako: Olga Danilović u provokativnoj haljini

Instagram screenshot

 

- Društvene mreže dizajnirane su tako da Vas teraju da pomislite: 'Možda bih trebao da budem negde drugde, radim nešto drugo sa nekim drugim'. Ali ako mislite da je Vaša sreća negde drugde, ona nikada neće biti tamo gde ste sada - piše na fotografiji koju je Olga podelila u okviru opcije story.

S obzirom na broj poznatih koji su odvojili svoje vreme kako bi podigli svest ljudi o samosvesti i važnosti iste, te trivijalnosti društvenih mreža, nadamo se da će široke narodne mase shvatiti poruku, te će se uticaj društvenih mreža na život i te kako smanjiti.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading