Karleuša ponovo dominira: Jelena u prvi plan istakla atribute, pa poslala poruku koja će se prepričavati

Autor:

14.12.2021 17:00

Foto:

Foto:

Izgled Jelene Karleuše jedna je od omiljenih tema domaće javnosti, no epiteti koje javnosti koristi prilikom opisivanja njenog izgleda zasmetali su pevačici.



Atraktivna pevačica Jelena Karleuša vrlo često svoje obožavaoce putem društvenih mreža počasti izuzetno provokativnim fotkama, koje oni s oduševljenjem dočekaju. Ovog puta, Jelena je, iako je napolju temperatura ispod nule odlučila da svojim provokativnim 'outfitom' istu podigne.

Pevačica je objavila niz fotografija na kojima pozira u kombinezonu koji više otkriva no što pokriva, a u prvom planu i ovog puta našla se njena pozadina.

Pročitajte i Nisam vaša mama: Jelena Karleuša o balkanskom primitivizmu

Nakon pomenutog niza fotki, Jelena je sebe uporedila sa latino divom Dženifer Lopez, a njena poruka sasvim sigurno će se prepričavati.

Dok svetskim zvezdama, godine i broj dece pominju kako bi ih pohvalili i naglasili činjenicu da dobro izgledaju, na Balkanu se žene u šou biznisu, a koje su ostvarene i kao majke i kao umetnice brutalno vređaju. Da ja imam 43 godine, da ja imam dvoje dece i da ja izgledam brutalno dobro. Nisam službenica u banci, nisam vaša mama, nisam vaša žena, već Jelena Karleuša, žena koja nosi scenske kostime 27 godina karijere. Zato i jesam najbolje obučena žena ovde i šire – poentirala je Karleuša na kraju svog izlaganja.

Instagram screenshot

 

Nema sumnje da će se njene reči u periodu koji je pred nama prepričavati, no pevačica je svoju poentu mnogo puta do sada dokazala, te nam neostaje ništa drugo no da se divimo njenom unikatnom izgledu i telu koje je zaista na zavidnom nivou.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading