Konačno se oglasila

Obožavaoci u čudu: Ana Bekuta donela važnu odluku

Autor:

12.12.2021 13:00

Foto:

Foto:

Ana Bekuta odlučila je da ispoštuje svoje obožavaoce uprkos izuzetno teškoj situaciji u kojoj se našla nakon smrti svog partnera Milutina Mrkonjića.



Pevačica Ana Bekuta nedavno je ostala bez svog oslonca i životnog saputnika Milutina Mrkonjića, koji je nažalost izgubio najvažniju životnu bitku. Bol i praznina koju je tada osetila pevačica nesumnjivo je nemerljiva, no Ana je stegla zube, te je donela odluku koje je, na prvu loptu, njene obožavaoce ostavila u čudu.

Pročitajte i Pevačica neutešna nakon smrti partnera: Ana je jako loše, stalno plače, ne zna kako dalje

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Bekuta (@anabekuta1)

Naime, pevačica je odlučila da ispoštuje brojnu publiku koja se radovala njenom novogodišnjem nastupu, te je putem svog Instagram profila otkrila da će ipak nastupiti.

- Najdraži moji, odlučila sam da u Novu godinu ipak uđemo zajedno. Radujem se što ćemo se grliti i grejati pesmom. Dobro se obucite, nemojte da je neko došao bez potkošulje! Voli vas vaša Ana - poručila je pevačica uz fotografija sa jednog od brojnih nastupa.

Pročitajte i Oproštaj pevačice od životnog saputnika: Volimo te večno i u večnosti

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Bekuta (@anabekuta1)

Brojne kolege i poznate ličnosti Ani su pružile podršku u komentarima, a njeni obožavaoci iako iznenađeni, s oduševljenjem su prihvatili činjenicu da će se ipak radovati uz dobro poznate hitove čuvene pevačice.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading