Susret o kome se pričalo

Šta je Ana Ivanović u lice rekla Angeli Merkel

Autor:

06.12.2021 15:30

Foto:

Foto:

Ana Ivanović i Bastijan Švajštajger svojevremeno su posetili kabinet nemačke kancelarke Angele Merkel, a ovog događaja nedavno se prisetio Anin suprug.



Šestanest godina prošlo je od kako je nemačka kancelarka Angela Merkel stupila na pomenutu funkciju, a nedavno, donela je odluku da je vreme za političku penziju. 

Kada je svetska javnost saznala za odluku još uvek aktuelne nemačke kancelarke, društvenim mrežama počele su da kruže brojne oproštajne poruke. Među njima, svoje mesto je pronašla i ona Bastijana Švajnštajgera, koji je sa svojom suprugom i jednom od najboljih ženskih teniserki Anom Ivanović 2019. godine posetio Angelu.

Pročitajte i Džentlmenski gest: Bastijan zna kako da izmami osmeh na lice Ane Ivanović

- Draga Dr. Merkelova, bilo je zadovoljstvo za moj u ženu Anu Ivanović i mene, posetiti vas u januaru 2019. godine. Želeli bismo da Vam čestitamo i da Vam se zahvalimo na vremenu koje ste kao federalni kancelar izdvojili, sve najbolje u budućnosti i nadam se da ćemo Vas videti ponovo - napisao je Bastijan u opisu fotke na kojoj se suprugom Anom i Merkelovom sedi u njenom kabinetu.

Nije poznato o čemu su razgovarali, no široki osmesi na Aninom i Bastijanovom licu govore nam da je razgovor bio izuzetno prijatan, a oproštajna poruka podno slike ukazuje na poštovanje koje Merkelova uživa kod slavnog fudbalera.

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading