Bolje zdrav razvod nego loš brak: Jovana Jeremić otkrila istinu o krahu ljubavi

Autor:

05.12.2021 19:19

Foto:

Foto:

Jovana Jeremić o razvodu govorila je otvoreno i bez dlake na jeziku, ističući da je ponekad bolje rasvesti se u miru i ostati u dobrim odnosima, no insistirati na braku kada je očigledno da isti neće opstati.



U domaćim medijima pre nekoliko nedelja pojavila se informacija o navodnom krahu braka popularne voditeljke Jovane Jeremić, no ona u tom trenutku ove navode nije htela da komentariše. Ipak, kako je vreme prolazilo, a navodi bivali sve učestaliji, Jovana je odlučila da se oglasi putem svog Instagrama, te stavi tačku na spekulacije priznanjem da je odlučila da stavi tačku na brak.

 

 

Sada, za domaće medije, Jovana Jeremić potpuno otvoreno je govorila o razvodu, istakavši da je njen, sada već bivši suprug, njen veliki prijatelj, možda i najveći.

- Još sam jednom pokazala koliko sam zrela i privatno potpuno drugačija od onog kakva sam pred kamerama. Ne volim da pričam puno o privatnom životu. Kod mene su jednostavna pravila. Ne varam, ne švalerišem se. Brak je trajao četiri godine i on je stvarno moj veliki prijatelj, možda i najveći", rekla je na samom početku svog izlaganja.

- Dogovorili smo se za sporazuman razvod braka, kao dva civilizovana intelektualca. Imali smo različite ambicije. Ja sam neko ko je brz, zdravo ambiciozan, moja energija je energija biznismena. Ja 24 časa razmišljam o poslu i zaradi. Meni je to stvarno na prvom mestu, pored mog deteta i ljubavi - rekla je Jovana i priznala da joj razvod nije pao teško.

Pročitajte i Razvod na kraju: Jovana Jeremić saopštila veliku odluku

 

 

- Nije mi teško, zato što smo mi u fenomenalnim odnosima. Nikad ne bih dozvolila da ga neko dira u javnosti i da on ispašta zbog toga što je muž Jovane Jeremić. Bolji je zdrav razvod, nego loš brak. Znam toliko ljudi koji se foliraju u braku... Nisam ga nikad prevarila, mislim da nije ni on mene. Volim da završim jedan odnos da bih u budućnosti počela drugi kvalitetan - rekla je Jovana u emisiji "Premijera Vikend Specijal" i dodala:

- Trebalo je i ranije da izađem u javnost s tim, ali bio bi bum! Trajalo je to godinu i po dana, kada sam ja nešto primetila. U suštini sam se ja promenila i napredovala. Nije teško, ali poseban psiho profil muškarca to može ispratiti - zaključila je popularna voditeljka.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading