Razvod na kraju: Jovana Jeremić saopštila veliku odluku

Autor: Gloria.rs

03.12.2021 19:00

Foto: Promo

Foto: Promo

Razvela se Jovana Jeremić! Popularna voditeljka svoju odluku saopštila je putem društvene mreže Instagram.Već nekoliko nedelja unazad domaći mediji spekulisali su o razvodu braka popularne voditeljke Jovane Jeremić i njenog supruga. No, kako je pomenuta voditeljka poznata po svom britkom jeziku i nepokolebljivom stavu, ona je odlučila da prekine nagađanja, te je svoju odluku saopštila putem Instagram profilu uz zajedničku fotku sa sada već bivšim suprugom.

Pročitajte i Strike a pose: Jovana Jeremić glumi manekenku

 

 

- Kako bismo stavili tačku na sve spekulacije, tračeve i dezinformacije, zajedno i u dogovoru smo doneli odluku da obavestimo javnost da smo, nakon četiri godine braka, odlučili da se razvedemo. Istina je da već neko vreme ne živimo zajedno, ali je isto tako i istina da smo nas dvoje u odličnim i prijateljskim odnosima i da nam je oboma na prvom mestu sreća naše ćerkice Lee - objasnila je Jovana, te detaljnije pojasnila čitavu situaciju.

- Kao i do sada, o svim važnim stvarima koje se tiču nje, dogovaraćemo se zajedno, ali ćemo svoje živote voditi odvojeno, jer smatramo da je tako najbolje za sve. Hvala unapred svima što poštujete našu privatnost, jer je to sada nešto što nam je veoma važno, kako bismo bez nepotrebnih komplikacija završili proceuduru razvoda braka, koja sama po sebi nije ni malo laka i prijatna. U budućnosti se nećemo oglašavati povodom ovog pitanja, hvala na razumevanju. 

- Sa poštovanjem, Vojislav Milošević i Jovana Jeremić - zaključila je voditeljka.

 

 

Ovom objavom, Jovana je stavila tačku na jedno poglavlje u svom životu, no nema sumnje da popularnoj voditeljki neće manjkati udvarača s obzirom na neverovatno energiju kojom zrači.

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading