Da li mu je ubistvo namešteno: Alek Boldvin tvrdi - nisam povukao obarač

Autor:

02.12.2021 12:55

Foto:

Foto:

Glumac Alek Boldvin dao je svoj prvi intervju nakon tragedije koja se dogodila na snimanju filma "Rust"



Prvi intervju Aleka Boldvina, nakon što je bio učesnik tragičnog događaja u kojem je usmrćena snimateljka Halina Hačins i ranjen reditelj Džoel Souza, bio je izuzetno emotivan i uznemirujuć.

Pročitajte i Alek Boldvin optužen - Scenarijom nije bilo predviđeno da puca

Profimedia

 

Iako je od incidenta prošlo više od mesec dana još uvek nema objašnjena kako je došlo do toga da se u cevi pištolja koji je korišćen na filmskom setu nađe pravi metak, a ono što je holivudski glumac izjavio još je više uticalo na to da se atmosfera oko nemilog događaja usija.

Holivudski glumac ispričao je da ga je dugo mučilo pitanje da li je išta mogao da uradi drugačije, ali i šokirao tvrdnjom da nije povukao obarač, već da mu se čini da je pištolj sam opalio.

- Obarač nije bio povučen, ja ga nisam povukao - rekao je u ekskluzivnom intervjuu za ABC, dodajući da ga je mučilo pitanje da li je išta moglo biti drugačije, budući da mu se čini kao da je pištolj sam opalio.

Pročitajte i Budi oprezna - Posle slučaja Boldvin naša glumica uperila pištolj

Profimedia

 

- Nikada ne bih mogao da uperim pištolj u nekoga i povučem obarač, nikada. Neko je u pištolj stavio pravi metak, metak koji tamo nije smeo da bude - rekao je Boldvin.

Ove Boldvinove reči mnogi su razumeli kao aluziju na nameštaljku, odnosno da je ubistvo bilo planirano.

Na pomen imena preminule voditeljke, glumac se rasplakao.

Pročitajte i Nevoljama nikad kraja - Nakon tragične smrti Haline Hačins, nova nesreća na setu filma 'Rust'

Getty Images

 

- Svi koji su radili s njom su je voleli. Voleli su je i divili joj se. Čak i sada, sa ove distance, teško mi je da poverujem u to što se desilo.

Kada ga je novinar Džordž Stefanopulos pitao da li je ovaj događaj nešto najgore u glumčevom životu, Boldvin je odgovorio:

- Da, da, da.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading