Potresna ispovest naše košarkašice: Pa dobro, nije te ubio

Autor:

01.12.2021 10:19

Foto:

Foto:

Milica Dabović, najtrofejnija srpska košarkašica i nekadašnja kapitenka nacionalnog tima, imala je mnogo, najblaže rečeno, neprijatnih iskustava



Milica Dabović nikada nije skrivala da su emotivni partneri koje je birala bili pogrešni.

U centar pažnje zbog privatnog života dospela je kada je u javnost izašla informacija da ju je tadašnji partner Šime Šiklić pretukao.

Pročitajte i Milica Dabović ne napušta Srbiju - Beograd volim više nego sebe

Rođenjem sina Stefana njen život dobio je potpuno novi smisao i Milica danas bez problema govori o svim svojim emotivnim izborima. Tako je nedavno priznala da je razmišljala o tome da partnera koji ju je zlostavljao ubije.

To se desilo izmešu 19. i 20. februara 2017, kada ju je Šiklić brutalno pretukao.

- Tukao me je jer sam mu rekla da sam saznala da se viđa sa jednom našom starletom. Došao je kod mene i počeo da laže, da se dere na mene, davi, udara... Toliko me je tukao po telu i vratu da sam jedva preživela. U tom trenutku sam pomislila da sve treba da rešim sama, bez pomoći policije, da uzmem pištolj i da mu presudim - rekla je Dabović, prenosi Kurir.

Policija joj okrenula leđa

Da stvar bude gora i za Milicu teža, kada je slučaj prijavila policiji dobila je krajnje neljudski i neprofesionalan tretman, a umesto saosećanja i stručne pomoći omalovažavanje.

Pročitajte i Sestra Milice Dabović uhapšena, reakcija košarkašice iznenadila javnost?!

- Posle batina, rekla sam mu da odlazi iz mog stana i da se više ne vraća. Zapretio mi je da će biti problema ukoliko nekome zucnem o tuči. Otišla sam ipak u policiju, a tamo su mi rekli:

- Pa dobro, Milice, nije te ubio!

Posle ovakve traume, Milica je bila preplašena, kako za svoj, tako i za život bliskih ljudi, budući da joj je nasilnik pretio i njihovim životima, a policija, očigledno, nije pokazala nameru da joj pomogne, te je, kako kaže, shvatila zašto mnoge žene ćute i trpe nasilje sve dok ne izgube život.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading