Ovako izgleda naša šetnja: Dragana Dabović otkrila detalje druženja s decom

Autor:

30.11.2021 23:00

Foto:

Foto:

Dragana Dabović s ćerkama u šetnji uživa, no jedna stvar konstantno joj predstavlja 'problem'.



Atarktivna glumica Dragana Dabović nedavno se po drugi put ostvarila u ulozi majke, te je rešila da napravi kratku pauzu u poslu i da se potpuno posveti svojoj porodici. S vremena na vreme na njenom Instagram profilu možemo videti interesantne momente njihovog druženja, no ovog puta pored druženja imali smo priliku da vidimo i s kakvim se 'problemima' srećna porodica susreće.

Naime, Dragana je obožavaocima otkrila da se njena starija ćerka Bjanka šepuri, oduševljena svojim bratom, koga glumica još uvek vozi u kolicima. Zbog činjenice da se vrlo teško organizuju, kada požele da se fotkaju, najčešće im neko uleti u kadar, zbog čega fotke izgledaju još interesantnije.

Pročitajte i Fotka koja slama srca: Dragana Dabović ovog muškarca nikada neće zaboraviti

- Naša šetnja izgleda najčešce tako sto se Bjanka šepuri kakvog brata ima pa najcesce ide ispred kolica, kao štafetar najavljuje kako se rodio mali "Noki Smoki"... Ja, naravno, prirodno, ludim jer je ispred točkova, a u fotografiju onda najčešće upadnu i šetači obavljajući svoje rutine, jer već sledećeg trenutka, sasvim prirodno, nećemo stati u kadar, jer će nego izleteti... i to je sasvim prirodno - napisala je glumica u opisu pomenute fotke.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading