Ksenija Knežević se požalila: Frajeri nam uopšte ne prilaze

Autor:

30.11.2021 13:50

Foto:

Foto:

Posle šest godina emotivne veze, članica Hurricanea Ksenija Knežević započela je zajednički život sa partnerom Nikolom Todorovićem uverena da će se ona, iako najmlađa u grupi, prva udati



Članica grupe Hurricane Ksenija Knežević (25) demantuje spekulacije da je u emotivnoj vezi sa mladim glumcem Pavlom Mensurom, sinom Irfana Mensura i Srne Lango, i potvrđuje da je i dalje u ljubavi s dugogodišnjim izabranikom Nikolom Todorovićem, kojeg retko predstavlja u javnosti. Dok se sprema da do kraja 2021. osveži tetovažu posvećenu mlađoj sestri, kćerka pevača Nenada Kneževića Kneza objašnjava da voli promene imidža.

Pročitajte i Obrisala sve fotke s Uragankama - Šta se krije iza ovog poteza Ksenije Knežević?

Foto: Privatni album

 

- S mojim partnerom ulazim u šestu godinu veze, koja je vrlo stabilna. Odlučili smo se na sledeći korak, na zajednički život. To što sada živimo zajedno ništa nije promenilo u našem odnosu. Samo nam je još bolje. Ne razmišljamo još o braku. Mi bismo mogli i bez sklapanja braka, bez papira, bez pečata. Ali videćemo, da ne brzamo. Izgleda da ću ja, iako najmlađa u grupi, biti ta koja će povući nogu i prva se udati.

Na medijske napise da je u vezi sa Pavlom Mensurom nije obraćala pažnju.

Pročitajte i Predomislila se - Uraganka ponovo u zagrljaju bivšeg

Foto: Jovanka Bojković

 

- Nisam se obazirala na to. Niti ja, niti moj partner - koncizna je Ksenija.

Bez obzira na stabilnu vezu, riđokosa uraganka pomalo sa žaljenjem priča da njoj i koleginicama momci skoro da ne prilaze.

- Frajeri nam retko kad prilaze na ulici. Priđu nam u klubu ponekad, da se fotografišemo. Više nam prilaze devojke. Naša publika su mahom žene.

Ceo intervju pročitajte u našoj Gloriji!  

Komentari. (0)

Loading