Lepo je biti ćale: Prvi dani očinstva Miodraga Dragičevića

Autor:

29.11.2021 13:00

Foto:

Foto:

Pošto je pre tri nedelje prvi put postao otac i sa suprugom i koleginicom Oliverom-Oljom Bacić dobio kćerku, glumac Miodrag Dragičević objašnjava kako ulazi u štos s menjanjem pelena i koliko uživa u prvim danima očinstva



Glumac Miodrag-Miša Dragičević (27) od 9. novembra igra najvažniju životnu ulogu, postao je tata kćerkice Vasilije, koju je dobio u braku s koleginicom Oliverom-Oljom Bacić. Iako ima kratak roditeljski staž, tek tri nedelje, Miodrag ističe da se odlično snalazi i da nema bolje uloge.

Pročitajte i Tata je najbolja uloga - Miodrag Dragičević pokazao kćerku

- Olja i ja polako ulazimo u štos kako se menjaju pelene, kad treba dati cuclu. Sve dolazi na svoje prirodno i sve nam je lepo. Ne mogu rečima da opišem kako se osećam. Kad su mi ljudi govorili: “Videćeš kad dobiješ svoje dete, ne mogu ja da ti kažem koja je to sreća”, delovalo mi je neverovatno. A sad sam se u to uverio. Pre nego što sam postao otac, imao sam razna opterećenja, ali kad dođe to malo biće, onda više nisi fokus ti već ono. Ne piješ prvo ti ujutru kafu i pročitaš novine, nego obaviš sve što je potrebno oko bebe, posvetiš joj potrebnu pažnju - objašnjava glumac.

Lako se sa suprugom dogovorio oko imena kćerkice.

Pročitajte i Njihovoj sreći nema kraja - Olja Bacić se porodila, Miodrag Dragičević van sebe od sreće!

- Kako se porođaj bližio, dosta smo razmišljali o imenu za bebu. Sedeli smo, pili kafu i pričali o raznim imenima. Jednom mi je na pamet palo ime Vasilija i Olja se odmah složila. Negde sam ga pročitao i svidelo mi se, a deluje mi i pomalo vizantijski. Između Vasja i Vasilija ipak smo odabrali ovo drugo. Divno je i imam utisak da joj nekako leži. Ne mogu sada ni da zamislim da se zove nekako drugačije.

Uporedo sa najlepšim periodom u privatnom životu i u pozorištu mu se dešavaju lepe stvari. Nedavno je na sceni svog matičnog Jugoslovenskog dramskog pozorišta oživeo našeg poznatog pisca Miloša Crnjanskog u komadu “Zagreb-Beograd via Sarajevo”.

Ostatak intervjua pročitajte u našoj Gloriji!

 

Komentari. (0)

Loading