Hemija između Relje Popovića i Hane Selimović: Naša razmena je bila posebna

Autor:

27.11.2021 18:30

Foto:

Foto:

Muzičar Relja Popović, koji je nedavno, nakon desetogodišnje pauze, probudio svoj glumački talenat osvrnuo se na iskustva sa koleginicom



Poznati reper Relja Popović govorio je o povratku glumi, nakon deset godina, u seriji "Besa“ i otkrio sa kojom glumicom je imao posebnu hemiju na snimanju.

Pročitajte i Relja Popović zbunio obožavaoce - Ko je žene u čijem društvu reper uživa?

Ata Images

 

- Malo sam neskromno najavio najbolja serija, ali stvarno tako mislim, zato sam nakon deset godina konačno prihvatio jednu ulogu. Prihvatio bih ovu ulogu i bez čitanja scenarijajer sam ogroman fan serije „Besa“. Dao sam svoj maksimum, bio sam posvećen tom projektu svaki snimajući dan i van toga  - rekao je Relja za K1.

Relja je otkrio da je posebno uživao radeći sa koleginicom Hanom Selimović.

- Imao sam neverovatnu glumačku hemiju sa Hanom Selimović, ta naša razmena je bila posebna i naterala me je da se prisetim zašto mi je gluma ovolika strast. Nisam muzičar koji je zalutao u svet glume, suštinski sam oba, ne razmišljam o tome, srećan sam da mogu da budem i na jednoj i na drugoj strani - reako je Relja i dodao.

Pročitajte i Relja Popovic otkriva šta je za njega svetla tačka u teškim vremenima!

- Ljude je iznenadilo što sam normalan, pristojan i profesionalan na snimanju, pretpostavljam da su očekivali drugačije ponašanje jer dolazim iz sveta muzike.

Relja je istakao da je ponosan što je "Besa" balkanska serija.

- Mislim da je ta saradnja predivna stvar i već godinama pričam o tome, te neke granice jesu postavljene među nama na Balkanu, ali i dalje čvrsto verujem da smo mi jedno i nadam se daćemo ovom serijom probiti te granice – izjavio je Relja Popović za K1.

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading