Potresna ispovest supruga Marine Tucaković: Uskoro bismo proslavili 40 godina braka

Autor: Gloria.rs

24.11.2021 20:59

Foto: ATA Images

Foto: ATA Images

Suprug Marine Tucaković, Aleksandar Radulović Futa, oglasio se prvi put nakon smrti suprugeFuta je za medije otkrio da mu je mnogo teško od kada mu je supruga preminula i da sa njom često, u mislima, razgovara.

Kompozitor je rekao da bi on i Marina uskoro slavili 40 godina braka.

- Iduće godine bi nam bilo četrdeset godina braka. Ostanem sam, pa u svojim mislila se ispričam sa njom. I dalje smo u priči. Ona je tu i uvek će biti. Ima mnogo stvari u kojima mi nedostaje, ali to su neke privatne stvari o kojima ne bih da pričam - rekao je Futa, prenosi Informer.

Pročitajte i Šlafrok, farba na glavi i pohovani miševi - Kako je započela ljubav Marine Tucaković i Fute

ATA Images

 

Radulović je otkrio da se ne oseća dobro.

- U poslednje vreme ni ja nisam dobro. Već četiri godine vodimo bitku koja se završila tako kako se završila. Ja sam još uvek u nekim fazama sabiranja utisaka. Svaka ova nova manifestacija me vraća na onu staru priču. Niti se osećam dobro, niti mi je prijatno dok vreme malo to ne popravi. 

- Sada je vreme reorganizacije u mom životu. Sada smo sin i ja sami, tu su nam životinje koje nam prave društvo. Menja se život kao što se menja situacija i u zemlji i u svetu. Čuvamo se od korone, ja sam je već dva puta preležao. Da vam ne pričam o svom zdravstvenom stanu - zaključuje za pomenuti portal.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading