Vlatko Stefanovski o iskušenjima slave: Ja ne verujem u svoju javnu personu

Autor:

23.11.2021 23:00

Foto:

Foto:

Umetnik Vlatko Stefanovski pričao je otvoreno o tome kako se nosi sa uspehom i slavom i kako održava ravnotežu između intime i javnog



Gitarista svetskog ugleda i kantautor Vlatko Stefanovski (64), koji je u muzičkom svetu postao poznat sa svega 19 godina, govorio je na koji način uspeva da odoli pohvalama i kritikama koje dobija na svoj način i ne dozvoli da oni ikako utiču na njegov mir. 

Pročitajte i Vlatko Stefanovski - Nisam ja najbrži, niti najbolji gitarista na svetu

Ata Images

 

- Pokušavam da ne mešam privatni život sa svojom javnom personom. Znači ja ne verujem u svoju personu. To je mit, mitologija. Kako me ljudi rangiraju, hvale, kude, kritikuju - započeo je Vlatko pa nastavio: 

- Danas sam skuvao pasulj i napraviću salatu od paradajza, pa popiti dve žute rakije. Posle ću dremnuti. Imam siestu kratku, a onda idem u studio. Stvarno pokušavam da ne potpadnem pod svoj javni imidž. Svima nam znači kompliment i sve nas pogađa mržnja, kritika, teška reč, ali upravo zbog toga pokušavam održati za sebe svoj privatni život - rekao je u pop magazinu Drivea na radio Yammatu.

Pročitajte i Vlatko Stefanovski oduševio publiku na koncertu u Sava Centru

Ata Images

 

On je podelio i još jedan univerzalni savet koga se drži i koji mu olakšava da ostane prizeman.

- Ne možeš stalno glumiti direktora niti glavnu zvezdu, treba se prilagoditi. Mudar čovek zna i s prosjacima i s kraljevima. 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (1)

Loading
Nada Stefanovic

22.01.2023 10:26

Divan čovek