Srećna sam

Sve joj je oprostio: Ksenija Knežević staje na 'ludi kamen'

Autor: Gloria.rs

22.11.2021 10:30

Foto: Ataimages

Foto: Ataimages

Ksenija Knežević odlučila je da sa svojim novim - starim dečkom Nikolom Todorovićem stane na 'ludi kamen'.Atraktivna članica ženskog sastava 'Hurricane' Ksenija Knežević nedavno je bila u fokusu javnosti zbog navodne veze sa sinom čuvenog Irfana Mensura, Pavlom

Naime, ubrzo nakon rastanka sa Nikolom, u javnosti su počele da kruže brojne spekulacije o njenom odnosu sa pomenutim mladićem. Iako se ni jedno ni drugo nisu potvrdili ove glasine, nema sumnje da njenom novom - starom dečku nije bilo sve jedno kada je iste čuo, no Nikola je odlučio da zaboravi na tu situaciju, te da sa Ksenijom napravi novi korak ka zajedničkom životu.

Instagram printscreen

 

- Moguće je da ću stati na 'ludi kamen' uskoro. Sad se nešto dogovaramo oko toga. Počinjemo da živimo zajedno. Mislim da je red bio. Srećna sam! To je jedino što mogu zasad da vam kažem - istakla je atraktivna pevačica uz široki osmeh za 'Premijeru'.

Pročitajte i Obrisala sve fotke s Uragankama: Šta se krije iza ovog poteza Ksenije Knežević?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ksenia (@ksenia.knezevic)

Ako je suditi po njenim rečima, te širokom osmehu na licu kada je govorila o Nikoli, deluje da je čitava situacija sa Pavlom bila prenaglašena, no čini se da pravu istinu o tome za sada nećemo saznati.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading