Nakon razvoda od glumca obolela od depresije: Najteži period u životu Ane Sofrenović

Autor:

21.11.2021 11:57

Foto:

Foto:

Glumica Ana Sofrenović govorila je otvoreno o bolnom periodu i izlečenju



Kada se 2011. godine razvela od supruga i kolege Dragana Mićanovića za Anu Sofrenović je otpočeo težak period. Pored toga što je svaki rastanak sam po sebi težak, glumica je spletom okolnosti obolela od depresije.

Pročitajte i Ana Sofrenović - Niko i nijedna uloga na ovom svetu nije vredna ucene

Miloš Nadaždin, Petar Đorđević

 

Pod budnim okom javnosti, nakon razvoda par se trudio da ćerkama Ivi i Leni omogući da kroz osetljiv period prođu bez posledica. U tom naporu, Ana je počela da gubi sebe, a njeno stanje bivalo je progresivno lošije.

- To je bez sumnje najteži period u mom životu. To je ona vrsta problema gde spolja delujete potpuno zdravo, a iznutra ste na trenutke potpuno paralisani. Nikome ne bih poželela to osećanje, ali nažalost znam mnogo ljudi koji pate zbog toga i koje taj problem izuzetno tišti, jer vas troši, oduzima vam energiju, pažnju. Možda je najgori aspekat depresije taj što ima tendenciju da vas odvaja od ljudi, jer imate stalnu potrebu da se sklanjate i krijete, od sramote što ne umete s tim bolje da se nosite. I sumnjate u sve oko sebe, a u sebe najviše - rekla je svojevremeno Ana i otkrila koji je bio presudan trenutak za njeno ozdravljenje.

Pročitajte i Ana Sofrenović - Nisam izgubila veru u ljubav

Luka Šarac

 

- Onda kada sam shvatila da ukoliko ne preduzmem ozbiljnije mere neću moći da nastavim dalje ni u jednom segmentu svog života. Čim sam tu odluku donela i preduzela prave korake, sve je bilo mnogo drugačije.

Potom je usledila promena i Ana je počela da uživa u trenucima.

- Sve više male stvari, trenuci. Vreme sa mojim ćerkama koje su mi beskrajan izvor inspiracije i snage. Muzika, filmovi ili samo da sedim i ćutim i gledam neku lepu prirodu ili ulicu. Dozvoljavam da me stvari raduju više nego pre, ali i da me rastuže. Jednostavno svojim emocijama dozoljavam da budu mnogo intenzivnije i trudim se da ih osetim do kraja bilo da su neprijatne ili prijatne. Tako daleko više osećam da živim. To je možda jedna od najvećih i najlepših promena koja mi se desila - rekla je Ana, prenosi Stil.kurir.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading