Trudna Maja Berović: Hormon sreće na maksimumu

Autor:

17.11.2021 14:00

Foto:

Foto:

Pevačica Maja Berović nedavno je objavila da je u drugom stanju, a sada je otkrila i kako njena beba, iako još uvek u stomaku, već diriguje njenim životom



Atraktivna pevačica Maja Berović nedavno je otkrila kako provodi vreme s obzirom na to da vlada pandemija, a ona je ipak u osetljivom stanju.

- Sve je isto, samo se malo više čuvam, ne izlazim nigde zbog virusa, pazim šta jedem, sve ostalo je okej. Malopre mi šminker kaže ''Mislio sam da ćeš biti nervozna'', a meni hormon sreće na maksimalnom nivou - rekla je Maja u emisiji Amidži šou, a potom je otkrila i zašto se na korak da postane majka odlučila sad, a ne ranije.

Pročitajte i Obrnula igricu - O pozadini Maje Berović bruje društvene mreže! (FOTO)

- Gradila sam karijeru, da sam se posvetila majčinstvu, ne bih mogla napraviti to što sam napravila. Generalno, ja sam ostvarila to što sam htela u životu. Pre par dana smo objavili i snimak koncerta u Areni. Sada se probudila ta želja da imam to nešto što je deo mene, to ne treba forsirati, već sačekati pravi momenat - rekla je Maja.

Osvrnula se i na set fotografija uz koje je objavila vest da je trudna, a koje su izazvale dosta reakcija.

Pročitajte i Borba sa koronom u devetom mesecu trudnoće - Marija Petronijević otkriva kako se oseća

- Htela sam da te fotografije budu posebne, tražila sam razne ideje po Pinterestu. Htela sam da imamo utisak te blažene žene i to je tako i ispalo. Alen mi povlađuje, mora sada. Rekla sam, kuku meni, šta će biti kad se porodim. Ali mislim da ću sve to sa zadovoljstvom raditi. Nisam mogla da verujem da će beba da upravlja mojim životom i emocijama, a da se nije ni rodila - priča pevačica.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading