Emotivno priznanje Dženana Lonarevića: Imam ih oko 30 i čuvam ih na tajnim mestima!

Autor:

14.11.2021 20:45

Foto:

Foto:

Muzičar Dženan Lončarević je u „Vikendu na K1“ na K1 televiziji otkrio do sada nepoznate detalje o sebi.



Popularni muzičar Dženan Lončarević nedavno je u jednoj emisiji otkrio do sada neispričane detalje iz njegovog života, rekavši da je kao klinac hteo da budu policajac, te da mu je kao klincu omiljeni predmet bila fizika.

- Drugari iz benda me zovu Đenka, omiljeni predmet mi je bila fizika, a želeo sam da budem policajac. Što se tiče pevanja uvek mi bude najbolji prvi tejk. On je nekako najiskreniji, neki put želim emotivno da se ponovim ali taj prvi put je jedinstven – priznao je Dženan Lončarević za K1 televiziju.

Dženana nikako ne bismo mogli da zamislimo bez njegovih gitara, a sa gledaocima emisije „Vikend na K1“ podelio je koliko mu znače.

Pročitajte i Dženan Lončarević otkriva zašto je za dobru pesmu svaki trenutak pravi

- Imam oko tridesetak gitara i čuvam ih na tajnim mestima. Stvarno mnogo volim gitare i srećan sam što me kolege muzičari s vremena na vreme pitaju „Je l si kupio sve gitare?“ – sa osmehom je ispričao Dženan. - Najvrednija mi je prva crvena gitara marke „Music Man“, sa njom imam najviše slika, a trenutno sviram jednu na kojoj je autogram velikog Erika Kleptona.

Dženan je otkrio da se isprobao i kao kompozitor. 

- Pokušao sam da napišem muziku, ali mi kažu drugari da to nije za naše tržište, te kompozicije su više kao muzika koju privatno slušam. U interesu mi je da ljudi slušaju moje pesme i zato mi pregledi na Jutjubu i spotovi nisu toliko važni - ispričao je Dženan Lončarević za K1 televiziju u „Vikendu na K1“.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading