Četrdeset dana nakon velike tragedije, duša Jelene Gavrilović pronašla je mir

Autor:

14.11.2021 12:30

Foto:

Foto:

otac Jelene Gavrilović preminuo je pre nešto više od mesec dana, a duša popularne glumice uspela je da nađe svoj mir.



Popularna glumica Jelena Gavrilović pre nešto više od mesec dana suočila se sa neopisivim bolom kada je ostala bez oca. Kako se glumica svojski trudi da privatan život sačuva od radoznalih novinara svoju tugu nosila je u sebi, trudeći se da istu prebrodi, bez emotivnih poruka koje će deliti sa javnošču.

Nakon četrdeset dana, odlučila je da se oglasi na svom Instagram profilu, iako nesvojstveno njoj, glumica je poslala jaku poruku, te je svima jasno stavila do znanja kako se oseća.

Pročitajte i Najteži period u njenom životu: Jelena Gavrilović ostala bez najsnažnijeg oslonca

- Prošlo je 40 dana od kada tate više nema… Duša je našla svoj mir… Prošlo je više dana i godina od kada nema mnogih divnih ljudi, kolega, prijatelja koje sam volela… na kraju dana.. život ostaje nama da da ga živimo… ono što sam naučila od svog oca jeste da šta god radila .. stojim dostojanstveno I da mogu uvek svakoga, a najpre sebe da pogledam u oči!( sa osmehom) Ja sam srećna - piše u opisu interesatne fotku koja se našla na njenom profilu.

Nema sumnje da je Jelena u sebi vodila veliku bitku, kako sa tugom i bolom, tako i sa činjenicom da njenog voljenog tate, najvećeg životnog oslonca više nema, no čini se da je konačno pronašla mir, te da će nastaviti sa svojim životom, srećna.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading