Jelena Karleuša dala odgovor na pitanje koje sve zanime: Šta se dešava sa njenom kćerkom?

Autor:

11.11.2021 19:00

Foto:

Foto:

Ćerka Jelene Karleuše, Atina donela je odluku da se potpuno povuče sa društvenih mreža, a njena majka sada je otkrila šta se krije iza ove odluke njene ćerke.



Ćerka pop zvezde Jelene Karleuše i fudbalera Duška Tošića uživala je veliku popularnost na društvenim mrežama, a njene fotke i video snimke brojni obožavaoci s nestrpljenjem su isčekivali. No, Atina Tošić nedavno je donela odluku da se potpuno povuče sa društvenih mreža, te je sav sadržaj sa istih obrisala.

Kako domaći mediji nisu mogli da dođu do Atine, pitanje o njenom iznenadnom povlačenju sa mreža postavljeno je Jeleni, koja je na isto dala vrlo interesantan odgovor.

- Pitala sam je - počela je Jelena - rekla mi je: a zašto da ne? Tako da, mamina ćerka - ponosno je zaključila pevačica.

Pročitajte i Žestok modni obračun Jelena Karleuše i Nataše Bekvalac: Koja je bolje ponela glamurozni 'outfit'

Sudeći po njenom odgovoru, čini se da je Atini dosta popularnosti, te da želi da uživa u ulozi deteta. Njena majka bez sumnje daje sve od sebe kako njoj i njenoj sestri ne manjka ničega, upravo kako bi one mogle da uživaju u najbezbrižnijem periodu života.

- Trudim se maksimalno da radim sa njima domaće zadatke, da učimo zajedno, da se podsetim onoga što sam radila u školi i bila dobra u tome, ono u čemu nisam dobra to ja ne radim, matematiku ne radim, ali istorija, biologija, englesik, srpski, to jako volim i vežbamo. Gledamo filmove, idemo na lepa mesta, putujemo. To je moja uloga kao majke - objasnila je Karleuša za Telegraf.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading